Techwood

Een partner in houtconstructies die weet wat er nodig is. Dat is Techwood. Houtbouwers met oog voor detail en passie voor het ambacht. Niet bang om buiten de gebaande paden te treden. Sterker nog, creatieve oplossingen bedenken om verwachtingen te overtreffen, daar doet Techwood het voor. Waar anderen onmogelijkheden zien ziet Techwood oplossingen. En dat zie je in de hoge kwaliteit houtconstructies. Herkenbare projecten waaraan zij werkten zijn onder andere prachtige eiken spantconstructies in moderne villa’s en constructies met authentieke gebinten in monumentale boerderijen. Of wat dacht je van de spantconstructie in de kap van een oud kasteel? Geef ze een uitdaging en ze bedenken een oplossing.

Informatie over TechwoodTechwood_8
Techwood_6
Techwood_7
Techwood_5
Techwood
Techwood_3
Techwood_4
Techwood-bijgebouw-poolhouse-spanten-grenen-constructie-traditioneel-gebinten-cnc-productie-spantwerk-houtbouw-1
DSC07929-scaled
previous arrow
next arrow

Samen van A tot Z
Techwood ontzorgt in het complete proces. Daaronder verstaan ze het maken van technische tekeningen, detailberekeningen, 3D inmeting, hout, prefabricage, dakplaten én de opbouw op locatie. Dat doen ze met vakmensen die door de jaren heen veel ervaring en kennis hebben opgedaan. Vakmensen die uit de bouw komen. Daarom weten ze niet alleen veel van houtbouw, maar houden ze ook rekening met leidingwerk, beton, staalconstructies en installatiewerken. Met partners onderhoud Techwood goede, lange en gezonde relaties. Door deze duurzame samenwerkingen weten alle betrokken partijen wat ze van elkaar kunnen verwachten. Efficiënt werken en een soepel proces waarborgen wordt zo een stuk eenvoudiger. Dat maakt Techwood uniek.

De hoogste standaarden
Techwood denkt graag mee over hoe het ook anders kan. Door te luisteren naar de wensen van klanten weten ze de meest complexe opdrachten te vertalen naar passende oplossingen. En dat zie je terug in de esthetiek van de constructies. Ze bedenken wat een gebouw moet uitstralen, welke houtverbindingen passend zijn en welke vormen het helemaal afmaken. Visueel aantrekkelijk. Opvallend. Genadeloos stevig. Zo bouwt Techwood houtconstructies die een gevoel oproepen.