TDesign, the art of living, bedrijfsprofiel

TDesigns

De interieurs van TDesigns Interieurarchitecten zijn gekenmerkt door hun artistieke, gracieuze en tijdloze vormgeving. Hun ontwerpen hebben een prachtig gevoel voor ruimte, volume, materialen en licht en besteden veel aandacht aan de detaillering. Op deze manier onderscheiden zij zich in dit vakgebied, ze creëren unieke interieurs met een eigen stempel die op de Belgische markt niet snel te vinden zijn.

Interieur ontwerpen

Met een goed luisterend oor, zich kunnen verplaatsen in de leefomgeving en de gewoontes van de bewoners creëert de jonge binnenhuisarchitect Seppe Teunen een interieur dat naadloos aansluit op het karakter en de behoeftes van de bewoners. Het zorgt ervoor de ieder zich thuis voelt in een uniek interieur.

Exclusief interieur

Eenvoud en standaard zijn woorden die niet bekend zijn voor deze interieurarchitect. De ontwerpen van de hand van Seppe Teuen stralen exclusiviteit en luxe uit. Samen met een team van professionals uit ieder zijn eigen expertise worden deze prachtige staaltjes werk gerealiseerd.

___

Meer projecten bekijken van TDesigns?

  • |

Scandinavisch interieur

Als je binnen kijkt bij dit project valt meteen op hoe gedetailleerd de woning is en hoe mooi alles afgewerkt is. Dit is de handtekening van TDesigns. Buiten dat ieder ontwerp uniek is wordt ervoor gezorgd dat het interieur telkens een indrukkende indruk achterlaat. Je ontdekt steeds nieuwe dingen, gevarieerdheid is dan ook van groot belang voor de interieurarchitect.

Penthouse

Voorheen had dit penthouse een onlogische en onhandige indeling. TDesigns heeft ervoor gezorgd dat we ruimtes optimaal gebruikt werden en tevens een open sfeer uitstraalt. Er werd gekozen voor een nieuw interieur met een keur aan natuurlijke materialen zoals eikenhout, Fior Di Bosco marmer, tadelakt en zwart gecoat staal. De combinatie van deze materialen tilt de woning naar een hoger niveau.

TDesign , the art of living

Seppe Teunen


“Een interieur moet boeiend blijven”

___

 

Contactgegevens:

  • Interieurarchitect TDesigns
  • Uilenstraat 8
  • B-9100 Nieuwkerken-Waas

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | nov | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!