Swiss Sense

Het is lente! Tijd om op te ruimen en je interieur op te frissen

Het is lente en dat zorgt voor extra kriebels. We verlangen steeds meer naar de zon en krijgen zin om in huis aan de slag te gaan. Tijd om op te ruimen én je interieur op te frissen! Femke is styliste bij Swiss Sense en geeft tips over hoe je de lente in je slaapkamer brengt.

Opruimen

Vooral met een kleine of volle slaapkamer heb je al snel last van ruimtegebrek. Daarom heeft Swiss Sense in de collectie diverse boxsprings met handige opbergruimte in de box. Volop opbergruimte komt tevoorschijn zodat je je spullen gemakkelijk stofvrij opbergt. Uitpuilende kledingkasten en rommel op je slaapkamer zijn hiermee definitief verleden tijd!

Home Storage Opbergbox Model 5 | Swiss Sense

Een fleurig geheel
In een frisse, opgeruimde slaapkamer hoort natuurlijk bedtextiel in vrolijke lentekleuren. Dat donkere winterse dekbedovertrek van flanel heeft immers een plekje gekregen onder het bed. We willen lente in de slaapkamer! Kleur, bloemen en luchtig katoen!

Dekbedovertrek Rose Dust is één grote bloemenzee. De bloemen lijken wel met de hand geschilderd. Het dessin speelt in op de kleurentrend met combinaties van verschillende kleuren blauw en petrol met als accentkleur oranje en zachtroze. Het dessin is gemaakt van 100% katoensatijn. Een kwaliteit die heerlijk zacht aanvoelt, tegelijkertijd ademend is en in de zomer koel aanvoelt.

Voor de echte zonaanbidders die bij de eerste zonnestralen in het voorjaar al stiekem denken aan witte stranden en een zomerse cocktail is er dekbedovertrek Palmera. Een tropisch landschap van groenblauwe palmbomen. Om bij weg te dromen…

Links: Dekbedovertrek Palmera. Rechts: Dekbedovertrek Rose Dust

 

Kijk voor meer inspiratie op www.swisssense.be

___

 

 

Swiss Sense, blog

 
 

Swiss Sense


Honderd jaar ervaring, honderd jaar kennis en vier generaties beddenmakers zorgen ervoor dat jij iedere nacht geniet van een sublieme nachtrust. En daar is Swiss Sense trots op.
__
Meer informatie over Swiss Sense?