Drie trends voor een stijlvolle en winterse slaapkamer 

Swiss Sense laat je zien hoe je een knusse, warme en sfeervolle slaapkamer creëert

Na de prachtige nazomer staat de herfst nu daadwerkelijk voor de deur. De kou doet haar intrede, dagen worden korter en we brengen meer tijd door binnenshuis. Dat maakt van de maand oktober het moment bij uitstek om niet alleen het interieur, maar ook de slaapkamer klaar te maken voor de donkere wintermaanden. Swiss Sense helpt je inspireren! Door het gebruik van stijlvolle accessoires en bijpassend bedtextiel waaronder dekbedovertrekken, sierkussens, spreien en plaids, krijgt de slaapkamer in een handomdraai een nieuwe uitstraling en creëert u een knusse, warme en sfeervolle ruimte.

Trend 1 | Velvet materialen voor een luxueuze en chique sfeer
Deze prachtige stof heeft het afgelopen seizoen zijn intrede gemaakt in menig woonkamer. Dit najaar zijn velvet materialen ook terug te vinden in de slaapkamer. Met een velvet fauteuil, een poef als nachttafel of kleurrijke sierkussens op uw bed of boxspring ontstaat een waar hotelgevoel. Een echt stijlvolle en luxueuze sfeer creëert u met velvet bedtextiel. Het overtrek ‘Tender’, verkrijgbaar bij Swiss Sense, heeft een velvet bovenzijde die de slaapkamer direct een hotelgevoel geeft. De onderzijde van het overtrek is gemaakt van katoen, voor een aangenaam slaapcomfort.

 

At home Tender dekbedovertrek bij Swiss Sense

 

Trend 2 | Grove breisels en kleurrijke weefsels voor een ultieme winterslaapkamer
Heerlijke grove breisels mogen in een winterse slaapkamer uiteraard niet ontbreken. Bedtextiel met een dessin van een grof breisel, een kleurrijk weefdessin of een plaid met een doorgestikt ruitpatroon geven de slaapkamer direct een winters gevoel. Van warme donkere kleuren als wijnrood en okergeel tot natuurlijke tinten in nude en lichtgrijs voor ultieme rust. Kleur creëert niet alleen sfeer, maar is tevens van invloed op onze nachtrust. Zo prikkelt de kleur geel het zenuwstelsel en draagt het bij aan een vrolijk en opgewekt gevoel. De kleur rood geeft daarentegen energie en kracht.

Heb je toch liever een wat meer ingetogen sfeer? Kies in dat geval voor een grof gebreid plaid of sierkussen met visgraatmotief in zachte kleur voor een winterse touch.

 

Swiss Sense , Stijlvolle slaapkamer, Kardol dekbedovertrek

 

Trend 3 | Natuurlijke elementen

Dit najaar zien we veel botanische invloeden terugkomen in ons slaapinterieur. Dat beperkt zich niet alleen tot woonaccessoires of behang, maar we zien het ook terug in bedtextiel en sierkussens. Van een uitgesproken kleurrijk bloemmotief in abstracte borduurprint, een prachtig warm herfstboeket tot dessins met zachte bladeren en natuurgetrouwe motieven, zoals het Misty Floral Grey dekbedovertrek van heerlijk zacht katoensatijn uit de Dixxius collectie.

 

Swiss Sense , Stijlvolle slaapkamer, Kardol dekbedovertrek

 

Meer winterse slaapkamerinspiratie

Meer winterse slaapkamerinspiratie kun je vinden via de Swiss Sense pagina op onze website en natuurlijk in de winkels van Swiss Sense of online op www.swisssense.nl.

 

Kardol en Verstraten Alliance Grey Dekbedovertrek bij Swiss Sense

 

_____

Swiss Sense, boxspring, luxe bedden

 

  • Swiss Sense BV
  • Postbus 282
  • 5400 AG Uden