Swiss Sense, Boxspring, Exclusieve bedden, slaapkamer

Vier het honderdjarig jubileum bij Swiss Sense

Stel je voor: Wakker worden in een prachtige slaapkamer met een bed passend in jouw interieur en bovenal een heerlijk ligcomfort. Dankzij honderd jaar ervaring, inspiratie en vier generaties beddenmakers maakt Swiss Sense dit mogelijk, ook in jouw slaapkamer. Onder het motto ‘honderd jaar dromen’ maakt Swiss Sense jouw dromen werkelijkheid.

Waar droom jij van? Meer luxe in je interieur? Een bed waarin je niet alleen lekker slaapt, maar ook heerlijk tot rust komt met een goed boek? Een limited edition pronkstuk dat je helemaal naar wens samenstelt? Met honderd jaar ervaring maakt Swiss Sense deze dromen dit jaar waar. Drie prachtige boxsprings in een exclusieve jubileumcollectie zijn het resultaat. Deze limited edition boxsprings herken je aan het luxe label en het verfijnde design.

Tijdloos en modern

Geniet van een tijdloze uitstraling en moderne details met Boxspring Edition I. Een complete boxspring die zowel qua comfort als uiterlijk jarenlang meegaat. Het zwevende, taps toelopende hoofdbord is volledig gestoffeerd en geeft deze vriendelijk geprijsde boxspring een luxueuze uitstraling.

Swiss Sense, exclusief slapen, bedden, boxsprings, luxe

Boxspring Edition 1 | Swiss Sense

Strak en elegant
Boxspring Edition II kenmerkt zich door het moderne hoofdbord en strak lijnenspel. Een ware musthave als je houdt van elegantie in je interieur. De rijke en jarenlange ervaring zie je, voel je en beleef je dankzij de perfecte afwerking.

Swiss Sense, exclusief slapen, bedden, boxsprings, luxe

Boxspring Edition 2 | Swiss Sense

Ultieme luxe
Een unieke boxspring met hoogwaardige materialen en een comfortabele instaphoogte voor ultieme luxe. Dat is de grootse Boxspring Edition III. De matrassen en topper zijn meegestoffeerd, waardoor dit pronkstuk in ieder interieur zorgt voor een chique uitstraling.

Swiss Sense, exclusief slapen, bedden, boxsprings, luxe

Boxspring Edition 3 | Swiss Sense

Stel naar wens samen
De limited edition, geribbelde stof is in diverse kleuren leverbaar. Zo ben je er zeker van dat jouw nieuwe boxspring perfect past in je slaapkamerinterieur. Naast een exclusieve uitstraling bieden deze jubileumboxsprings een ultiem ligcomfort, passend bij jouw persoonlijke wensen. Kies zelf de afmetingen, hardheid van het matras en topper zodat het comfort aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Standaard zijn deze jubileumboxsprings uitgerust met pocketvering in de box en matrassen. Dit betekent dat de veren individueel verpakt zijn, waardoor ze onafhankelijk van elkaar met je lichaam meebewegen voor de beste ondersteuning. Optioneel kies je voor een elektrisch verstelbare box, waardoor je met een druk op de knop geniet van flexibele ondersteuning en ultiem ligcomfort. Ook wanneer je in bed graag een boek leest of televisie kijkt.

Swiss Sense, exclusief slapen, bedden, boxsprings, luxe

Boxspring Edition 2 | Swiss Sense


De rijke en jarenlange ervaring zie je, voel je en beleef je dankzij de perfecte afwerking in de exclusieve jubileumboxsprings


Swiss Sense, exclusief slapen, bedden, boxsprings, luxe

Boxspring Edition 3 | Swiss Sense

Zo gebruik jij zelf de slaapkamertrends uit de jubileumcollectie
Geef je interieur een frisse uitstraling door de botanische trend toe te passen, zoals bij Boxspring Edition I. Planten en terracotta details zijn een mooie combinatie en passen in vrijwel iedere interieurstijl. Of maak gebruik van een fotobehang om je slaapkamer extra diepte te geven. Ook het proberen waard: Donkere grijstinten op de muur en moderne accessoires, zoals bij Boxspring Edition III. Het is gedurfd, maar geeft je slaapkamer direct een luxueuze look. Een muur schilderen is slechts enkele uurtjes werk en geeft je interieur een totaal andere uitstraling.

Over Swiss Sense
Swiss Sense is opgericht door de familie Diks. De geschiedenis van de familie begint bij Piet Diks, de grondlegger van de beddenmakers en overgrootvader van de huidige vierde generatie. Hij startte in 1918 met de productie van matrassen. Deze werden destijds gevuld met stro en voorzien van een juten buitenhoes. De technieken breidden zich uit en hebben geresulteerd in een compleet slaapaanbod dat de familie Diks nu, vier generaties later, aanbiedt. Alle producten worden met oog voor detail geproduceerd in de eigen fabrieken en aangeboden in de winkels in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk én de webshop. Kijk voor meer informatie op www.swisssense.nl.

 

 

___

Contactgegevens:

 

  • Swiss Sense BV
  • Postbus 282
  • 5400 AG Uden