previous arrow
next arrow
Slider

Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Wolf maakt de mooiste keukenapparatuur. Alluance Group vertegenwoordigt het Amerikaanse topmerk in Nederland en België. Sub-Zero Wolf kenmerkt zich door hoogwaardige materialen, state-of-the-art technologieën en een uitmuntend design. Alluance voegt service van hetzelfde niveau toe. Energiezuinigheid wordt echter zeker niet vergeten.

Een van Sub-Zero’s premium ontwerpen is de wijnklimaatkast. De kast met prachtig verlichte flessen wijn is een geweldige eyecatcher in uw keuken. De Sub-Zero French-door dubbeldeurs koelkast blinkt uit in veel opslagcapaciteit. De grote vrieslade met twee binnenlades is extra ruim. De automatische ijsblokjesmachine is erg handig. Deze koelkast in roestvrijstaal kan zowel worden ingebouwd als vrijstaand worden geplaatst.

Andere highlights zijn de gekoelde interne waterdispenser, een digitaal touchscreen voor het instellen van de temperatuur en een dempsysteem voor de lades en niet te vergeten het ‘pure air’ systeem wat zorgt voor een optimaal schone lucht in de koelkast.

Sinds kort heeft Sub-zero Wolf ook buitenkeukens onder de naam Wolf Outdoor Kitchen. Het geeft u een geheel nieuwe ervaring van buiten koken.

___

Alle projecten van Sub-Zero Wolf bekijken?

 

Sub-Zero Wolf


“Sub-Zero staat altijd garant voor een stoer uiterlijk, onverwoestbare kwaliteit en Amerikaanse proporties.”

 

___

Contactgegevens:

  • Alluance Group B.V
  • Postbus 100
  • 8280 AC Genemuiden

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | apr | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Hotbath


Hotbath is dé specialist op het gebied van kraantechnologie…

Quooker


De kokendwaterkraan is een onmisbare tool in keukens over heel de wereld…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!