Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
Sub-Zero-Wolf
previous arrow
next arrow

Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Wolf is producent van exclusieve kook- en koelapparatuur. Twee iconische merken die zich kenmerken door het gebruik van hoogwaardige materialen, state-of-the-art technologieën en een uitmuntend design. Verse producten bereiden en heerlijke maaltijden op tafel zetten, dat is waar de Amerikaanse topmerken Sub-Zero en Wolf voor staan.

Sub-Zero koelapparatuur

Sub-Zero is dé specialist op het gebied van koelapparatuur. Naast de iconische koelkasten met Amerikaanse uitstraling, staat Sub-Zero ook bekend om haar luxe vriezers en chique wijnbewaarkasten. Alle koelapparatuur beschikt over verschillende conserveringstechnologieën die de versheid van het voedsel en de kwaliteit van de wijnen optimaal waarborgen. Sub-Zero combineert innovatie met een uitzonderlijk design. Echte eyecatchers in jouw keuken!

Wolf kookapparatuur

Met de kookapparatuur van Wolf zet iedereen in een handomdraai restaurantwaardige maaltijden op tafel. Het assortiment van Wolf varieert van fornuizen en ovens tot kookplaten en afzuigsystemen. Alle apparatuur is uitgerust met de meest gebruiksvriendelijke bedieningselementen en innovatieve warmtetechnologieën. Met deze typische Amerikaanse kookapparatuur van Wolf ervaar je thuis ongeëvenaarde kookprestaties. Niet voor niets staat Wolf kookapparatuur bovenaan het verlanglijstje van veel thuiskoks!

Sub-Zero Wolf voor iedere keuken

De Sub-Zero Wolf koel- en kookapparatuur is verkrijgbaar in verschillende series en maten. Zo is deze hoogwaardige apparatuur op oneindig veel manieren toe te passen in jouw keuken. Het is geen wonder dat Sub-Zero en Wolf in veel van ‘s werelds mooiste woningen een centrale plek in de keuken hebben gekregen.

___

Alle projecten van Sub-Zero Wolf bekijken?
  • |
  • |

 

Onderbouw wijnkoeler

De onderbouw wijnkoeler van Sub-Zero fungeert niet alleen als een koeling, maar beschermt ook tegen invloeden van buitenaf: warmte, vochtigheid, licht en trillingen. Kortom, de perfecte condities!

Sub-Zero Wolf

Sub-Zero Wolf


“Sub-Zero staat altijd garant voor een stoer uiterlijk, onverwoestbare kwaliteit en Amerikaanse proporties.”

 

___

  • Alluance Group B.V
  • Postbus 100
  • 8280 AC Genemuiden

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 26 | apr | 2018


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!