Studio Mowk.

Oprichter van Studio Mowk., Maarten Makelberge, is van origine architectuuringenieur. Mogelijkheden worden verbreedt door technische kennis waardoor realisatie van ontwerpen in zijn voordeel staat. Je kunt er vanuit gaan dat zijn technische bekwaamheid verwerkt zit in de ontwerpen. Alles wordt aandachtig bekeken en doordacht, en met een geldige reden geplaatst. Er wordt dan ook met plezier gewerkt aan complexe projecten. 

Informatie over Studio Mowk.


stoere bakstenen muur, studio mowk, the art of living

Interieurontwerp

Studio Mowk. realiseert ontwerpen voor interieurprojecten, renovaties bij vrijwel alle ruimtes en doet dit inclusief meubeldesign. Een signatuur van Studio Mowk. zijn hoogwaardige resultaten met de nadruk op esthetiek en afwerking, en dit allemaal binnen budget en een tijdplanning. Maarten Makelberge heeft een enorme passie voor innovatie en dit zorgt voor een uniek totaalbeeld.

Nauw samenwerken

Om ervoor te zorgen dat alle projecten zo moeiteloos mogelijk verlopen is er een openlijke communicatie binnen het projectteam, maar ook met alle betrokkenen bij het project. Er wordt continu feedback gegeven en de vooruitgang wordt besproken. Dit om samen tot naar een perfect resultaat toe te werken, samen zorgen ze voor een oplevering die de opdrachtgevers zal verbazen.