stoere bakstenen muur, studio mowk, the art of living

Studio Mowk.

Oprichter van Studio Mowk., Maarten Makelberge, is van origine architectuuringenieur. Mogelijkheden worden verbreedt door technische kennis waardoor realisatie van ontwerpen in zijn voordeel staat. Je kunt er vanuit gaan dat zijn technische bekwaamheid verwerkt zit in de ontwerpen. Alles wordt aandachtig bekeken en doordacht, en met een geldige reden geplaatst. Er wordt dan ook met plezier gewerkt aan complexe projecten. 

Interieurontwerp

Studio Mowk. realiseert ontwerpen voor interieurprojecten, renovaties bij vrijwel alle ruimtes en doet dit inclusief meubeldesign. Een signatuur van Studio Mowk. zijn hoogwaardige resultaten met de nadruk op esthetiek en afwerking, en dit allemaal binnen budget en een tijdplanning. Maarten Makelberge heeft een enorme passie voor innovatie en dit zorgt voor een uniek totaalbeeld.

Nauw samenwerken

Om ervoor te zorgen dat alle projecten zo moeiteloos mogelijk verlopen is er een openlijke communicatie binnen het projectteam, maar ook met alle betrokkenen bij het project. Er wordt continu feedback gegeven en de vooruitgang wordt besproken. Dit om samen tot naar een perfect resultaat toe te werken, samen zorgen ze voor een oplevering die de opdrachtgevers zal verbazen.

___

Meer projecten zien van Studio Mowk.?

stoere bakstenen muur, studio mowk, the art of living

  • |
  • |

Stoere bakstenen muur

Conceptstore LILY is meer huis dan een winkel. Het verleden van het pand is gerespecteerd gebleven, er is een wisselwerking tussen oud en nieuw, af en onaf, ruw en effen. De originele houten balken zijn blootgelegd die een stoere uitstraling geven aan het geheel. De stoere bakstenen wand sluit hier naadloos op aan.  Op de de eerste verdieping is een vide gebouwd van zichtbare metalen liggers. Deze elementen vormen een geheel van strakke, rechte lijnen die worden getemd door het zachte kleurgebruik.

 

stoere bakstenen muur, studio mowk, the art of living

Studio Mowk.


“Interieur design en zo veel meer!”

___

 

Contactgegevens:

  • Studio Mowk
  • Langestraat 184
  • 9050 Lederberg (Ghent)

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Eric Kuster

Eric Kuster


Zijn interieur creaties hebben de perfecte balans tussen klassiek en modern.

Jelle Vandecasteele interieurontwerper

COBRAS


Het bureau is gespecialiseerd in interieurarchitectuur, algemene architectuur en conceptontwikkeling.

QTD, haard, woonkamer, exclusief, modern, the art of living

Insight-In


Insight-In is het Gents bureau voor interieurontwerp en projectcoördinatie. Zij zijn gespecialiseerd in (totaal)renovaties en richt zich zowel op bedrijven als particulieren.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!