Studio Linda Wester

Kun jij je het al voorstellen? Vanuit je woning kijken op je droomtuin of tot rust komen in een groene omgeving? Met een passie voor beplanting, duurzame materialen en oog voor architectuur creëert Studio Linda Wester exclusieve tuinen. We houden rekening met alles om je heen en maken tuinen die perfect passen bij de omringende omgeving, de stijl van de woning en jouw persoonlijke smaak. Wij ontwerpen tuinen die veel groen bevatten en een moderne uitstraling hebben, waarbij strakke lijnen gecombineerd worden met organische vormen.

Informatie over Studio Linda Wester


renders_3-Photo
renders_14-Photo
render-DOV1_6-Photo
rendersconceptV1_11-Photo
rendersconceptV1_22-Photo
render-DOV1_7-Photo
AntwanTuintotaal2023-118
IMG_4421
HetCommunicatiemeisje-TuinLinda-StudioLindaWester-HR-119
HetCommunicatiemeisje-StudioLindaWester-HR-53
previous arrow
next arrow

Investering in de toekomst 
Bij Studio Linda Wester geloven we dat een goed tuinontwerp een investering is in je toekomst. Door de juiste keuze aan materialen, planten en de indeling zorgen we ervoor dat je tuin er niet alleen nu geweldig uitziet, maar over vele jaren nog steeds een plek is waar je graag vertoeft, waarin je heerlijk samenkomt met vrienden en familie en waar kinderen kunnen spelen. 

Een persoonlijk plan op maat 
Een exclusief tuinontwerp begint met een goed plan. Daarom gaan we samen met jou een traject aan, waarin jouw persoonlijke wensen omgezet worden naar een goed plan. Eerst teken ik je droomtuin op papier, waarbij ieder detail wordt uitgewerkt. We denken na over de afwerking, de materialen en vooral ook hoe je de tuin gaat ervaren en gebruiken in het dagelijkse leven. Om jouw droomtuin werkelijkheid te laten worden, schakelen wij de juiste partners in.