Studio Lijnen & Partners

Studio Lijnen & Partners werd in 1997 opgericht door Raf Lijnen. Hij startte klein, nadat hij was afgestudeerd als interieurarchitect en meubelmaker en bij diverse firma’s had gewerkt. In 22 jaar tijd groeide zijn eenmansbedrijf uit tot een bedrijf met twee verschillende takken: Studio Lijnen & Partners met zeven medewerkers en het atelier L&P Interieurproductie waar nog eens twintig personen werken.

Informatie over Studio Lijnen & Partners


Studio Lijnen & Partners, interieur, afwerking, detail, 3D ontwerp, showroom
Studio Lijnen & Partners, interieur, afwerking, detail, 3D ontwerp, showroom
Studio Lijnen & Partners, interieur, afwerking, detail, 3D ontwerp, showroom
Studio Lijnen & Partners
Studio Lijnen & Partners
Studio Lijnen & Partners
previous arrow
next arrow

Interieurontwerp en interieurbouw

Hier worden twee werelden gecombineerd: het ontwerpen van complete interieurs en het op maat maken daarvan. Alles wordt binnen het bedrijf zelf gedaan, van ontwerp en productie tot de complete afwerking en plaatsing. Dat alles binnen het bedrijf zelf gebeurt, is een groot pluspunt. De kwaliteit wordt op deze manier gegarandeerd en het bedrijf is in staat om diverse totaalprojecten aan te nemen.

Visueel levend ontwerp

Ieder project begint met een gesprek met een medewerker van Studio Lijnen & Partners. Daarin kunnen de opdrachtgevers aangeven wat de wensen zijn en hoe ze willen leven. Vervolgens worden die ideeën uitgewerkt in een 3D ontwerp, waarna alles gefinetuned wordt. Het ontwerp wordt net zolang uitgewerkt tot de opdrachtgever helemaal tevreden is. Gerenderde beelden zorgen ervoor dat het ontwerp visueel tot leven komt.

Penthouse als showroom

In de Hasseltse Residentie Zuidzicht bezit Studio Lijnen & Partners een penthouse dat fungeert als showroom. Het is geheel door de eigen vakmensen ontworpen en op maat gemaakt. Studio Lijnen & Partners ontwierp alle meubelen en de gehele inrichting, de medewerkers van L&P maakten alles op maat en monteerden alles. Ook het aflakken en het bewerken van het Corian doen zij in het atelier in Beringen. In de showroom laat het bedrijf zien wat het allemaal kan, van het materiaalgebruik, interieurbouw tot de meubelen die zij leveren. Overigens zijn diverse stijlen mogelijk, maar de ontwerpen zijn wel altijd chic. Om de vier jaar verhuist Studio Lijnen & Partners naar een nieuwe showroom. Op die manier kunnen ze steeds de allernieuwste materialen en technieken tonen.