Tuin Loungeset, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair, Tuinmeubelen

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Strakke loungeset voor buiten | Borek

Deze strakke, moderne villa werd gerealiseerd door Franken Architectuur. Omringd door een parkachtige tuin met veel oude bomen en uitzicht op het aantrekkelijke bijgebouw, is het hier heerlijk vertoeven. De tuin beschikt over meerdere overdekte terrassen, onder andere voorzien van een heerlijke loungeset voor buiten geleverd door Borek.

Ruimte en uitzicht

Wanneer men de woning betreedt valt de prachtige wenteltrap meteen op. De wenteltrap is dé eyecatcher van deze moderne woning. De buitenzijde van het blok is betimmerd met smalle, verticale red ceder houten delen. Dit zien we tevens terug bij de carport, bij de overdekte terrassen en bij het bijgebouw. Overal is licht, lucht, ruimte en uitzicht in overvloed. Door de overkapte terrassen met een heerlijke loungeset en het fijne zwembad word je uitgenodigd om zoveel mogelijk tijd buiten door te brengen.

Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

Overdekte terrassen

Vanuit de grote raampartijen in de eetkamer is direct zicht op de parkachtige tuin. Door de keuze voor deze grote raampartijen worden binnen en buiten optimaal bij elkaar betrokken. Als we vanuit het bijgebouw naar de villa kijken, dan heb je goed zicht op de lijnen van de villa en de twee ruimte overdekte terrassen. Op de loungeset bij het zwembad is het heerlijk vertoeven. Door de keuze voor zwart en wit tuinmeubilair sluit het perfect aan op de architectuur van de woning.

Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

Designmeubelen

De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met grote ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Eric Kuster en Frans van Rens. Dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen met bijpassende parasols.

Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten bekijken van Borek?