Strakk

Fijn wonen, leven en genieten, wie wil dat nou niet? Daarom is dit een belangrijke overeenkomst die Strakk met zijn opdrachtgevers deelt. Het bedrijf weet dan ook al jouw dromen en wensen te vertalen naar de tastbare realiteit van een indrukwekkend interieur. Strakk biedt hun klanten een duurzaam interieur dat de tijd trotseert, waardoor er extra lang van genoten kan worden. Het betekent dat het bedrijf innovatie combineert met traditioneel vakmanschap, zo komen zij keer op keer tot een prachtig eindresultaat waardoor wensen overtroffen worden.

Informatie over Strakk


Strakk_8
Strakk_5
Strakk_4
Strakk_3
Strakk_6
Strakk
previous arrow
next arrow

Mooie en praktische interieurs

Voor Strakk is het belangrijk dat zij verder gaan waar anderen tevreden zouden zijn. Bij het ontwerpen en realiseren van mooie en praktische interieurs ligt hun passie. Het gaat om zoveel meer dan enkel een woning inrichten en dat is dan ook hetgeen dat klanten aan hen bindt. De creativiteit is in ieder ontwerp voelbaar; alles draait dan ook om verrassend maatwerk dat aansluit bij de levenswijze van de opdrachtgevers. Er wordt gebrainstormd over de meest innovatieve ideeën en in samenspraak wordt een totaalconcept uiteindelijk realiteit.

Perfectie

Zoals al is benoemd levert Strakk uitsluitend maatwerk. Of je nou kiest voor een nieuwe trap, deur keuken of een totaalinterieur, het zijn de details die uiteindelijk de sfeer bepalen. Dit betekent dat Strakk materialen, kleuren, vormen en texturen zorgvuldig op elkaar afstemt. Wanneer het ontwerp staat wordt alles doormiddel van traditioneel vakmanschap geproduceerd in een eigen fabriek. Hierdoor is alles mogelijk en is niets te gek. Er wordt continu gestreefd naar perfectie en dat is wat een interieur van Strakk, een Strakk interieur maakt!

Wil je weten wat Strakk voor jou zou kunnen betekenen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met het bedrijf op.