Strak zwembad, strakke tuin, landelijk, Nouv'eau Zwembaden

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Strak zwembad in strak landelijke tuin | Nouv’eau 

Dit strakke zwembad is qua stijl geheel passend bij zowel de woning als de tuin. De strakke lijnen zijn in het exterieur van de strak landelijke woning terug te vinden en ook in de tuin wordt er met rechte lijnen en geometrische vormen gewerkt. De grote graniettegels van één meter bij één meter dragen bij aan de strakke lijn van de tuin. Dit lijnenspel creëert eenheid in het geheel. Dit maakt het dan ook meteen de uitgelichte plek om heerlijk tot rust te komen, en dat gewoon in eigen tuin! 

Geen tekort aan luxe en gemak

Het strakke zwembad bevat een automatisch polycarbonaat anti-alg solar afdekking in alu-kleur. De alu-kleur is, net als het inox zwembad, tijdloos en past bij de randafwerking. Ook is het zwembad uitgerust met lamellen, de lamellen capteren de warmte van de zon en geven deze af aan het zwembadwater, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten. Ook is het zeer onderhoudsvriendelijk door het anti-alg scharnier, wat voorkomt dat algenvorming ontstaat tussen de lamellen. De filterinstallatie van het zwembad bestaat uit een hoogwaardige Pentair pomp en filtervat gevuld met een actief filter medium, namelijk glaskorrels, wat ervoor zorgt dat het water kristalhelder is. Daarbij beschikt het zwembad over een Watersens automatische chloor/pH-sturing zorgt ervoor dat het water te allen tijde voldoende ontsmet wordt zonder dat je zelf iets aan hoeft te doen. 

Strak zwembad, strakke tuin, landelijk, Nouv'eau Zwembaden

v

In het DNA

Service zit in het DNA van Nouv’eau. Het bedrijf is namelijk van mening dat een zwembad pure ontspanning moet zijn, dit is dan ook de reden dan Nouv’eau jou volledig wil ontzorgen bij het onderhoud van jouw zwembad. Zo wordt er direct na installatie een onderhoudscontract afgesloten zodat jij zonder zorgen kunt genieten van jouw zwembad. 

Strak zwembad, strakke tuin, landelijk, Nouv'eau Zwembaden

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Nouv’eau

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?