strak interieur, Victor Renoveert

  • Victor
  • Landegemstraat 10
  • 9031 Drongen
  • 09 240 80 00
  •  

Strak interieur | Victor Renoveert

Soms wil je een kleine verbouwing, soms wil je alles drastisch anders. Dat tweede broeide onder de bewoners van deze prachtige woning in België. Ze wilden hun pensioen in alle comfort doorbrengen en investeerden hun spaarcenten in de totale renovatie van hun huis. Voor hen was dit de mooiste investering van allemaal, namelijk de woning laten verbouwen op de plek waar ze zich thuis voelen. Het is als een soort verhuizing, want je krijgt er een compleet nieuw huis voor terug, maar je hoeft niet weg van de plek. Het paradepaardje van dit strak interieur is de aangebouwde keuken met metershoog glas. Het geeft de woning een enorme meerwaarde. Niet alleen in de centen, maar vooral voor het woongenot.

Comfort voorop

Deze samenwerking met Victor zorgde ervoor dat het stel met een gerust hart en in alle comfort van het pensioen kunnen gaan genieten. De totale metamorfose heeft gezorgd voor een strak interieur: een moderne aanbouw voor de keuken, een gezellige zithoek met doorkijkhaard als blikvanger en een compleet ingebouwde boekenkast voor hun persoonlijke collectie. Het huis komt middels de foto’s zeer persoonlijk bij je binnen en dat komt omdat de bewoners nauw persoonlijk contact hebben gehad met Victor tijdens de renovatie. Het koppel is niet alleen onder de indruk van het eindresultaat van hun renovatie, ook de werfleider die alles van a tot z opvolgde krijgt veel lof.

strak interieur, Victor Renoveert

Maatwerk

De basis van het strakke interieur is een opvallend contrast tussen donker en licht. De muren zijn behaaglijk wit gehouden en vooral het meubilair heeft de rol gekregen van het contrast creëren. Dit alles op maat, want het plafond in de living heeft een schuine kant en de kast die hiernaartoe loopt, gaat parallel mee met dit dak. Deze oplossing straalt maatwerk en klasse uit. Je ziet gewoon dat er een specialist aan het werk is geweest. De doorkijkhaard brengt veel sfeer in beide ruimtes en weet een subtiele connectie te leggen tussen de twee.

strak interieur, Victor Renoveert

 Victor Renoveert

Tekst: Online redactie The Art of Living
Fotografie: Victor

____

____

Meer projecten bekijken van Victor renoveert?