strakke tuin-familietuin-tuin met zwembad- veranda
Strakke_overkapping_met_waterspel_zwart
Strakke_tuin_met_groen_uitzicht_zichtlijnen
moderne tuin met zwembad en vlonder
Moderne_kleine_tuin_met_zwembad
Moderne_tuin_bij_klassiek_en_modern_huis
Moderne_tuin_bij_klassiek_huis_vijver_hoogteverschil
moderne_tuin_met_vijver
Moderne_tuin_met_zwembad.jpg
previous arrow
next arrow

Stoop Tuinen

Stoop Tuinen richt de meest uiteenlopende tuinen in waarbij de tuinarchitectuur als basis wordt genomen. Onder het motto exclusief vormgeven en sfeervol invullen, maakt Stoop Tuinen van ieder project weer een unieke buitenruimte.

Tuinarchitectuur als basis

Bij Stoop Tuinen vormt de tuinarchitectuur de basis voor het creëren van een mooie tuin. Het bedrijf richt tuinen in volgens het motto: exclusief en strak vormgeven en sfeervol invullen. De tuinarchitect luistert selectief naar de wensen van de klant om vanuit hier het ontwerp te maken. Zoals Stoop Tuinen zelf zegt: “Een tuin inrichten is meer dan alleen een invulling van het wensenpakket. Wij willen iets extra’s toevoegen.”

De vormgeving van Stoop Tuinen

Stoop Tuinen maakt enkel exclusief maatwerk. De moderne tuinarchitectuur van het bedrijf zorgt het hele jaar door voor een aangename toevoeging op het leven van hun klanten. De tuinen die het bedrijf creëert, zijn er iedere dag van het jaar en zijn een groot onderdeel van het dagelijkse leven. Niet alleen om naar te kijken, maar ook om te gebruiken. 

Gespecialiseerde hoveniers

Stoop Tuinen werkt met hoveniers die gespecialiseerd zijn in de aanleg of onderhoud van tuinen. Met passie voor het vak halen zij alles uit de tuin en buitenruimte. Daarnaast organiseert het bedrijf alles van A tot Z. Er wordt gecommuniceerd met externe partijen als loodgieters en elektriciens om de klant van alles te ontzorgen!

___

Alle projecten van Stoop Tuinen bekijken?

Kleine moderne tuin met plunge pool

Het uitgangspunt voor de nieuwe tuin was dat je er vakantie moet kunnen houden. Na de metamorfose is deze tuin een klein paradijsje in de grote stad. Stoop Tuinen heeft hier een kleine moderne tuin gerealiseerd met plunge pool en poolhouse.

Luxe overdekt terras

Gert-jan Schouwenaar van Stoop Tuinen geeft in dit artikel tips over waar je op moet letten bij het plaatsen van een overdekt terras. Zo lees je tips over de stijl die je graag terugziet in de overkapping, de beste plek om het te plaatsen en de juiste afwerking.

Duurzaamheid in de moderne tuin

Dit mooie project van Stoop Tuinen laat zien dat duurzaamheid en een moderne tuin heel mooi samengaan. Deze tuin bevat bijvoorbeeld een ontzettend goede balans tussen groen en steen, waardoor je nog steeds een onderhoudsvrije tuin kunt aanleggen die tevens een lust voor het oog is.

 

Stoop Tuinen


“Een tuin inrichten is meer dan alleen een invulling van het wensenpakket. Wij willen iets extra’s toevoegen.”

 

___

Contactgegevens:

  • Stoop Tuinen
  • Spegelt 40
  • 5674 CD Nuenen
  • Nederland
  • Contact:
  • Tel.: 040 283 10 04
  • E-mail: info@stooptuinen.nl


Web editor: Media team     |

Datum: 12 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!