Stalen kozijnen, ramen, perfect view windows

  • Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Stoere en strakke villa met stalen kozijnen | Perfect View Windows

De interieurs van AOZ Interieur kunnen met zekerheid worden omschreven als stoer, strak en natuurlijk. Dit is dan ook absoluut terug te zien in deze unieke woning. Naast stoer, strak en natuurlijk staat ook ruimtelijkheid en licht in het ontwerp van dit interieur centraal. Door slim om te gaan met de indeling van ruimtes en het gebruik van daglicht is de wens van de opdrachtgevers volledig in vervulling gebracht. Dit met de prachtige stalen kozijnen van Perfect View Windows als eyecatcher van de woning.

Ruimtelijkheid en daglicht

De opdrachtgevers wilde een ruimtelijk gevoel hebben in de woning. Om dit te creëren zijn verschillende kleine ruimtes opengebroken en met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat openheid met lange zichtlijnen. Deze zichtlijnen zijn niet alleen gericht op het zicht op verschillende ruimtes in de woning, ze zijn ook gericht op het uitzicht naar buiten. De ramen met stalen kozijnen zorgen ervoor dat de woning gevuld kan worden met daglicht. Dit daglicht wordt dan weer prachtig door de woning verspreid doordat veel ruimtes open aan elkaar verbonden zijn.

Rust in huis

Door de vele ramen in de woning ontstaat er als het ware ook een soort rust in huis. Niet alleen doordat de natuur betrokken wordt bij het interieur, maar ook doordat alles in de woning qua stijl perfect op elkaar aansluit. Zo passen de stalen kozijnen van de ramen perfect bij het geheel. En juist het design van de kozijnen van Perfect View Windows is wat het product zo uniek maakt. Het bedrijf beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen. Perfect View Windows is gespecialiseerd in fijn staalwerk en neemt enkel genoegen met hoogwaardige kwaliteit maatwerk.

Stalen kozijnen, ramen, perfect view windows

 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: The Art of Living  | Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten bekijken van Perfect View Windows?