zonwering, shutters, jasno, the art of living

  • JASNO
  • Lange voren 25
  • 5521 DC Eersel

Stijlvolle zonwering | JASNO

Nu de winter bijna achter ons ligt kijken we weer reikhalzend uit naar de lente. Niets fijner dan die warme zonnestralen in je gezicht. Toch is het nu al verstandig om na te gaan denken over de juiste zonwering voor komende zomer. Met temperaturen boven de 25 graden wil je de zon vooral buiten houden. Shutters zijn hiervoor de perfecte oplossing. Ze voorkomen dat de zon je huis extreem opwarmt en ze zijn ook nog eens een ontzettende aanwinst voor je interieur. Shutters zijn op maakt gemaakt, verkrijgbaar in vele kleuren en zijn daardoor extreem breed toepasbaar. De perfecte zonwering samenstellen is zeer bekend terrein voor JASNO.

zonwering, shutters, jasno, the art of living

Milieuvriendelijk

De laatste jaren laten zien dat de zomers steeds heter en heter worden. Om je huis koel te houden, is het natuurlijk niet zo milieuvriendelijk om gigantische aircosystemen te installeren en de hele dag te laten werken op standje vrieskist. Je kan de zon ook weren met kwalitatieve zonwering. Shutters zijn een enorme aanwinst als het gaat om zonwering, omdat ze hitte zoveel mogelijk buiten houden. JASNO shutters en blinds (jaloezieën) zijn gemaakt van Paulownia hout dat een licht isolerende werking heeft en warmtewerend werkt. Zorg ervoor dat de shutters vroeg in de ochtend al gesloten zijn en je merkt meteen hoe koel het blijft in huis. Wanneer je dit effect wil versterken, wordt aangeraden om te kiezen voor shutters in een lichte kleur. 

zonwering, shutters, jasno, the art of living

Ook voor groot

JASNO levert niet alleen shutters voor gangbare raamafmetingen. Ze leveren ook maatwerk als het gaat om grote raampartijen, serres en erkers. Zulke constructies die zorgen voor prachtig en royaal lichtinval zijn soms een ellende in de zomer. Ze kunnen zorgen voor een broeikaseffect in je huis als de zon hier een tijd op staat. Shutters, de perfecte zonwering voor grote raamoppervlaktes, zijn niet alleen een verrijking voor je interieur, maar ze houden, met de lamellen dicht, dus ook echt de zonnewarmte buiten. Een kenmerkend en exceptioneel exterieur hoeft dus absoluut geen belemmering te zijn. 

 

JASNO zonwering op maat

JASNO shutters worden tot in de puntjes op maat gemaakt en kunnen daarom perfect gemonteerd worden in een serre en erker. Zeker het glazen serredak kan een lastige raampartij zijn om goed te kunnen verduisteren en zonlicht, warmte en privacy te reguleren. Door ingenieus maatwerk kunnen ze JASNO Primewood shutters voor het schuine dak plaatsen. Via een telescopische stok open en sluit je de hogergeplaatste shutters heel eenvoudig. In de zomer blijft je serre of erker dus heerlijk koel.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JASNO

____

____

Meer projecten van JASNO bekijken?