Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Stijlvolle tuinmeubelen | Borek

Dit prachtig droomhuis is een echte eyecatcher. Met een exclusief interieur gerealiseerd door Straatman Interieurarchitectuur en een unieke open haard van Boley is deze villa een waar walhalla aan interieurinspiratie. Bij een exclusieve woning als deze horen natuurlijk ook stijlvolle tuinmeubelen. Borek kleedde de tuin stijlvol aan met bijpassend tuinmeubilair.

Droomhuis

Als je de straat waarin dit droomhuis is gelegen doorrijdt, kan je niet anders dan je vergapen aan alle architectuurschoonheid. Wanneer je aankomt bij dit droomhuis aan het water met prachtige glazen voorgevel, rieten dak en bijpassende vlonder kijk je werkelijk je ogen uit. Zowel het exterieur als het interieur bevat een prachtig lijnenspel en een unieke combinatie van exclusieve materialen.

Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

Exclusieve tuin

Uiteraard hoort er bij een villa als deze een unieke tuin die perfect past bij de architectuur van de woning. Wanneer men door de grote glazen deur de tuin betreedt valt meteen op dat deze tuin een verlengde is van het prachtige interieur. Het grote zwembad inclusief poolhouse, een speelplek voor de kinderen, met stijlvolle tuinmeubelen maken het helemaal af. De tuinmeubelen, geleverd door Borek, kleden de tuin aan en zorgen ervoor dat de exclusieve uitstraling gewaarborgd blijft.

Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

Design tuinmeubelen

Wat in 1977 begon als familiebedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. Anno 2020 is Borek niet meer weg te denken op het gebied van outdoor furniture. De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Iedere lijn, ieder contour en elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

Tuinmeubelen, Design tuinmeubels, Borek, Buitenmeubilair

 

 

 

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

Meer projecten bekijken van Borek?