Stijlvol zwembad, landelijke tuin, Nouv'eau Zwembaden

  • Nouv’eau
  • Klapstraat 10a
  • 9831 Deurle (Sint-Martens-Latem)

Stijlvol zwembad in landelijke tuin | Nouv’eau 

Dit stijlvolle zwembad integreert perfect in deze landelijke tuin. De tuin is erg open en groen; dit maakt de tuin erg rustig en clean. Die rustige uitstraling wordt doorgetrokken naar het design van het zwembad. Door de inox boord is het plaatsen van een boordsteen overbodig, waardoor de natuursteen tegels mooi aansluiten tegen het zwembad. Zo blijft de hoge waterlijn behouden, de dikte van de boordsteen zorgt er namelijk voor dat het water optisch lager staat. Ook zorgt de reflectie van de zon op het water voor een natuurlijke waterkleur, dit zorgt voor eenheid en een unieke look.  

Vele extra’s

Het stijlvolle zwembad bevat een automatisch polycarbonaat anti-alg solar afdekking in alu-kleur. De alu-kleur is, net als het inox zwembad, tijdloos en past bij de randafwerking. Ook is het zwembad uitgerust met lamellen, de lamellen capteren de warmte van de zon en geven deze af aan het zwembadwater, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op de verwarmingskosten. Ook is het zeer onderhoudsvriendelijk door het anti-alg scharnier, wat voorkomt dat algenvorming ontstaat tussen de lamellen. De filterinstallatie van het zwembad bestaat uit een hoogwaardige Pentair pomp en filtervat gevuld met een actief filter medium, namelijk glaskorrels, wat ervoor zorgt dat het water kristalhelder is. Daarbij beschikt het zwembad over een Watersens automatische chloor/pH-sturing zorgt ervoor dat het water te allen tijde voldoende ontsmet wordt zonder dat je zelf iets aan hoeft te doen 

Stijlvol zwembad, landelijke tuin, Nouv'eau Zwembaden

Tot in het detail

Nouv’eau verzorgt inox/RVS zwembaden of waterpartijen. Ook kan het bedrijf jouw bestaande zwembad renoveren. Bij Nouv’eau wordt alles tot in het detail meegenomen in het proces en wordt er altijd gezorgd voor een aansluitend design. Naast het tijdloze karakter van de stijlvolle zwembaden wordt er ook rekening gehouden met praktische zaken als onderhoud, duurzaamheid en energiezuinigheid. 

Stijlvol zwembad, landelijke tuin, Nouv'eau Zwembaden

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Nouv’eau 

____

____

Wilt u meer projecten zien van Nouv’eau Zwembaden?