Stijlvol buitengebouw van barnwood

Carpentier

Carpentier is een bedrijf dat al een flink aantal jaren garant staat voor indrukwekkende projecten van hout. Hierbij staan een hoogwaardige kwaliteit en edel vakmanschap centraal. Toch gaat het bedrijf ook mee met te tijd door in te spelen op de nieuwste innovaties. Bovendien draait het bij Carpentier niet alleen om de kwaliteit maar ook om de belevingswaarde. Hierdoor worden de meest adembenemende projecten realiteit. Neem bijvoorbeeld dit prachtige bijgebouw, waarbij Carpentier verantwoordelijk was voor de complete realisatie. Denk aan de houtbouwstructuur, de gevelbekleding van barnwood en het interieur. Hierdoor is het de perfecte aanvulling op het wooncomfort van hun klanten geworden.

Barnwood, hout, Carpentier, The Art Of Living

Luxe bijgebouw 

Het mooie bijgebouw neemt een prominente plek in beslag en is daardoor onderdeel geworden van het tuinontwerp. De tuin werd ontworpen door 3Care en zij hebben er alles aan gedaan om een heerlijke groene beleving te creëren. Carpentier werd ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het bijgebouw volledig binnen deze sfeer past. Daarom kozen zij voor gevelbekleding van barnwood. Gelegen midden in het weelderig groen, biedt dit bijgebouw daardoor een oase van rust en sereniteit. Binnenin werden de twee slaapkamers ook door Carpentier onder handen genomen. Barnwood werd hier als sfeervolle toevoeging tegen de wanden geplaatst. Het heeft ervoor gezorgd dat zowel het exterieur, het interieur en de tuin aan elkaar verbonden geraakt. Het is er heerlijk vertoeven.  

Duurzaamheid en ecologisch bouwen 

Naast dat het bijgebouw er esthetisch hoogwaardig uitziet, is het ook duurzaam en ecologisch verantwoord gebouwd. Carpentier hecht veel waarde aan beide begrippen en kiest bewust voor duurzame, ecologische houtsoorten zoals het gebruikte barnwood. Carpentier heeft het volledige houtproces onder controle en laat alle bewerkingen plaatsvinden in hun eigen atelier. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met het plaatsingsgemak en de optimale gebruikservaring. Hierdoor weten ze ieder project tot een succesvol einde te brengen. Dit schitterende buitenverblijf is daar dan ook het perfecte voorbeeld van en toont het kennen en kunnen van Carpentier. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 15-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Sten Van Slycke