Wifi-Signaal, Onbeperkt WiFi, The Art of Living

  • OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Sterk WiFi-signaal binnen modern-landelijke villa | OnbeperktWiFi.nl

Deze modern-landelijke villa is een echte architecturale parel. De villa is modern, maar door gebruik van de natuurlijke materialen perfect in harmonie met het rustieke landschap waarin het is gebouwd. Het mooie van deze villa is dat ze voor meerdere doeleinden wordt ingezet, namelijk voor wonen én werken. Eigenlijk is het pure luxe als je je huis niet uit hoeft om te kunnen werken. Wat niet zo goed geregeld was, was het WiFi-signaal in en om het huis. Doordat het netwerk niet sterk genoeg was, was er weinig flexibiliteit in de plek waar gewerkt kon worden. Daarnaast moest er ook het één en ander gebeuren aan de veiligheid van de verbinding. Dit was een mooie klus voor OnbeperktWifi.nl, een bedrijf dat veel ervaring heeft met het aanleggen van snelle en veilige internetverbindingen met een sterk WiFi-signaal, met name als het woonoppervlak zo groot is als hier.

Veilig en snel

Door de inpandige werkkamer is er in deze villa gelegenheid om thuis te kunnen werken. Maar ook het buitenverblijf in de tuin wordt hier veel voor gebruikt. Tijdens de eerste Corona-lockdown bleken het WiFi-netwerk én het WiFi-signaal in en om de woning echter niet te voldoen aan de eisen die de bewoners eraan stelden. Ook was het voor de functie van de opdrachtgevers noodzakelijk een veilige verbinding te hebben met het netwerk van de werkgevers. OnbeperktWiFi.nl heeft deze problemen kunnen oplossen en tegelijkertijd aan de eisen en wensen kunnen voldoen door in deze villa, de tuin en het buitenverblijf een volledig weggewerkt self-roaming WiFi-netwerk te realiseren.

Meer over OnbeperktWifi.nl

Met hun kennis en jarenlange ervaring is OnbeperktWiFi.nl een specialist in het aanleggen van WiFi-netwerken in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Woningen met een groot woonoppervlak, die gebouwd zijn met materialen als beton en staal of woningen die hoogwaardig zijn geïsoleerd kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?