Starline
Starline
Starline
Starline
Starline
Starline
previous arrow
next arrow

Starline

Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten. Een Starline Monoblock® zwembad betekent genieten van een lifestyle vol luxe, ontspanning en plezier.

We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid. 

Onze zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. In vergelijking met bouwkundige zwembaden heeft een Monoblock® zwembad minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite kwijt aan het onderhoud van uw zwembad.

Een Starline Monoblock® zwembad in een stijlvolle binnenruimte of tuin is een lust voor het oog en geeft u een gevoel van luxe en rijkdom. Het voegt een nieuwe dimensie aan uw leven toe. Een levensstijl gevuld met genot, luxe, gemak en plezier.

Met meer dan veertig jaar ervaring helpen wij u graag om uw droom waar te maken. Kijkt u er ook naar uit om dagelijks te genieten van een prachtig Starline zwembad?

____

Meer projecten bekijken van Starline?

  • |

 

 

Poolhouse

Dit landelijke poolhouse is niet zomaar een huis, hij is namelijk voorzien van een toilet, (buiten)douche, een keuken en een zitgedeelte. Het zwembad bij dit poolhouse is gerealiseerd door Starline Group B.V.

Riante villa

Genieten van luxe en wellness in optima forma. Het zwembad van deze villa is gerealiseerd door Starline Group B.V.

 

 

Starline

Starline Group


We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid..

 ___

  • Starline Group B.V.
  • De Vest 50B
  • 5555 XP Valkenswaard
  • Contact:
  • Tel.: +31 40 201 33 33


Web editor: Media team     |

Datum: 26 | feb | 2021


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!