Starline

Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten. Een Starline Monoblock® zwembad betekent genieten van een lifestyle vol luxe, ontspanning en plezier.

Informatie over Starline


Starline
previous arrow
next arrow

We ontwikkelen, produceren en distribueren strak ontworpen Nederlandse design zwembaden van topkwaliteit, voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, fitheid en veiligheid. 

Onze zwembaden bestaan uit één geheel en worden vervaardigd uit hoogwaardig composiet in een uiterst duurzame, dubbelwandige en geïsoleerde constructie. In vergelijking met bouwkundige zwembaden heeft een Monoblock® zwembad minder kans op lekkage en bent u minder tijd en moeite kwijt aan het onderhoud van uw zwembad.

Een Starline Monoblock® zwembad in een stijlvolle binnenruimte of tuin is een lust voor het oog en geeft u een gevoel van luxe en rijkdom. Het voegt een nieuwe dimensie aan uw leven toe. Een levensstijl gevuld met genot, luxe, gemak en plezier.

Met meer dan veertig jaar ervaring helpen wij u graag om uw droom waar te maken. Kijkt u er ook naar uit om dagelijks te genieten van een prachtig Starline zwembad?