5x Robuuste stalen deuren binnen je interieur

Een trend van het afgelopen jaar waar we absoluut niet omheen kunnen is de trend van stalen deuren. Stalen taatsdeuren, draaideuren en schuifdeuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een grote kans dat ook jij in jouw interieur een perfecte mogelijkheid hebt om zo’n prachtige stalen deur in je interieur te verwerken. Om je inspiratie te geven over wat er allemaal mogelijk is, heeft The Art of Living vijf projecten verzameld waar stalen deuren in zijn verwerkt. Dus lees op je gemak deze toplijst door en kijk hoe een stalen deur misschien de eyecatcher kan zijn binnen jouw nieuwe interieur!

________________________________________

Nr. 1

Stalen deuren, Deuren, Inspiratie, Villa, Interieur inspiratie

Stalen Deuren Huys, de expert op dit gebied, heeft deze woning voorzien van de meest prachtige stalen deuren. Allereerst zijn alle kozijnen voorzien van staal en zie je in elk kozijn een andere tekening. In deze woning zijn zowel draaideuren als schuifdeuren verwerkt. De draaideuren zorgen voor een klassieke stijlvolle uitstraling, waarbij de schuifdeuren zorgen voor een robuuste tegenhanger. Door de stalen schuifdeuren kunnen twee ruimtes van elkaar gescheiden, maar kan de openheid van de ruimtes wel behouden blijven.

________________________________________

Nr. 2

Ook in dit modern en strakke interieur, ontworpen door JUMA architects, zijn stalen deuren verwerkt. Ze zijn geleverd door Halsberghe. De stalen deuren in deze woning zorgen voor een scheiding tussen de woonkamer en de zogeheten ontspanningsruimte. Wanneer de stalen deuren open zijn wordt de ontspanningsruimte bij de woonkamer betrokken en ontstaat er een ruimtelijk gevoel. Wanneer je je even terug wilt trekken, kun je in de ontspanningsruimte gaan zitten. Hierdoor kun je je even afsluiten van de drukte, maar ben je niet compleet afgesloten van de rest van het gezelschap.

_______________________________________

Nr. 3

Stalen deuren, Deuren, Inspiratie, Villa, Interieur inspiratie

In deze prachtige villa in Gent zijn ook verschillende stalen deuren verwerkt door architect Jurgen Weyne. De stalen deuren zorgen voor de scheiding tussen slaap- en badkamer en ook de wand van de badkamer is voorzien van een stalenconstructie met glas. Ook de keuken en de woonkamer zijn gescheiden door een wand van stalen deuren. Door het glas van deze wand worden de ruimtes op een openlijke manier van elkaar gescheiden. Hierdoor worden er mooie zichtlijnen gecreëerd die de villa een extra luxe uitstraling geven.

________________________________________

Nr. 4

Stalen deuren, Deuren, Inspiratie, Villa, Interieur inspiratie

Interieurarchitect TDesigns verwerkte ook in dit luxe exclusieve penthouse twee klassieke stalen draaideuren. Door de vlakverdeling van deze stalen deuren lijken ze optisch langer waardoor het penthouse ook een hoger plafond lijkt te hebben. Door de lichte inrichting van de woning vallen de zwarte stalen deuren extra op waardoor er een duidelijk contrast ontstaat. Een gedurfde keuze die zorgt voor een luxe uitstraling van het penthouse!

________________________________________

Nr. 5

Stalen deuren, Deuren, Inspiratie, Villa, Interieur inspiratie

 

Deze woning is voorzien van verschillende stalen draaideuren welke van de bovenkant mooi zijn afgerond waardoor er een klassiek maar tegelijkertijd sereen gevoel ontstaat. Verhulst interieur is de ontwerper van deze prachtige deuren die een echt pronkstuk zijn van dit interieur.

Wil jij in je woning een klassieke deur, die zorgt voor een open doorkijk, maar tegelijkertijd ook de rust in de woning brengt? Dan zijn deze deuren een goede optie binnen jouw interieur!

___

Tekst: Sabijn van Gerwen