preferro, the art of living, stalen deur op maat,

  • Preferro metaaltechniek
  • De Beeke 1
  • 5469 DV Erp

Stalen deur op maat als ambacht | Preferro

Nieuw huis? Je ontkomt er dan niet aan: een stalen deur op maat. Deze onverwoestbare trend lijkt geen einde te kennen. Toch kan je tussen alle leveranciers best wel het kaf van het koren scheiden. Staal bewerken is eigenlijk echt ambachtelijk maatwerk van Nederlandse bodem. Preferro durft te zeggen dat ze hierin uniek en exclusief zijn. Preferro levert hoogstaand vakwerk en realiseert adembenemende en verfijnde creaties van robuuste materialen. In het Noord-Brabantse Erp bevindt zich de werkplaats en showroom van Preferro. Een werkplaats met ruimte om te bikkelen en buffelen. Een plek waar de stalen taats-, draai- en schuifdeuren, trappen, buitenpuien en ander metaaldesign het levenslicht zien. Een plek voor het ware ambacht.

preferro, the art of living, stalen deur op maat,

Maatwerk in staal

De exclusieve en veelzijdige producten van Preferro stralen klasse en stijl uit en dragen bij aan de gewenste sfeer. Ze maken prachtige creaties voor zowel een moderne als klassieke inrichting. Het team is jong en dynamisch, maar ook creatief en flexibel. Deze vakkundige en ervaren professionals zoeken iedere dag naar verbetering. De ambachtsmannen van Preferro zijn onderscheidend: niet in wie ze zijn, maar wel in wat ze doen. Dat kan je zien aan de recente projecten die ze hebben opgeleverd en op ons platform met liefde etaleren. Het mooiste voorbeeld is misschien wel de voordeur van een luxe villa met rieten dak, waarbij het belangrijk was dat de ombouw eromheen veel licht binnenliet. Het resultaat is prachtig maatwerk met een mooi lijnenspel waarin de zwarte deur echt een mooie hoofdrol speelt.

Verfijnde ontwerpen

Een ander project van hen is een dubbele stalen deur op maat, met als karakter geen kozijn, geen frame waarin ze draait, maar een bevestiging direct in het plafond en de vloer; de taatsdeur. Preferro ontwerpt graag deuren met gigantisch lange handvatten, zodat de functionaliteit aanwezig blijft, maar esthetisch gezien verdwijnt in het verfijnde ontwerp. Preferro is duidelijk een specialist in het creëren van hoogwaardig metaaldesign, stijlvolle stalen deuren en adembenemende stalen trappen. Ze leveren oogstrelend maatwerk van ongekend niveau.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Preferro

____

____

Meer projecten van preferro bekijken?