Stalen buitendeuren, Stalendeurenhuys, the art of living

  • StalenDeurenHuys
  • Meistraat 7
  • 2480 Dessel (België)

Stalen buitendeuren | StalenDeurenHuys

Stalen buitendeuren zijn sfeer versterkend om van uw woning samen met uw tuin optisch een geheel te creëren. De stalen deuren van StalenDeurenHuys zijn optisch verruimend, zeker door het gebruik van de extra slanke kozijnen. StalenDeurenHuys realiseert al jaren stalen deuren voor buiten en kan zich hierdoor specialist noemen op dit gebied.

Onderhoudsvrij

In tegenstelling tot vroeger, is er tegenwoordig geen condensvorming meer bij stalen buitendeuren. De deuren van projecten komen uit eigen atelier en zijn stoer, maar toch slank, strak, tijdloos, exclusief en duurzaam. Doordat de stalen buitendeuren worden gestraald, gemetalliseerd en voorzien worden van een hoog kwalitatieve poedercoating, is het staal onderhoudsvrij en kan het moeiteloos de winterseizoenen in Nederland & België doorstaan. 

Stalen buitendeuren, Stalendeurenhuys, the art of living

Slanke profielen

De stalen buitendeuren van StalenDeurenHuys worden van de slankste profielen gemaakt. Deze profielen, waarmee architect Dudok in de vorige eeuw ook werkte, zijn maar 3,5 cm breed. Dit zijn de zogenaamde ‘stoeltjes’ profielen, het grote verschil met destijds, is dat er nu isolerend dubbel glas in geplaatst wordt.
De technieken en afwerking zijn verfijnd, waardoor condensvorming geen issue meer is. Bovendien zijn de stalen deuren inbraak werend doordat er meerpuntssluitingen gebruikt worden.

Stalen buitendeuren, Stalendeurenhuys, the art of living

Inspiratie

Wil jij graag een mooie tuinkamer realiseren of heb jij plannen om te gaan bouwen of verbouwen? Kijk dan eens naar de inspiratiefoto’s in dit artikel. Er komen verschillende stalen deuren terug in tuinhuizen, serres en exclusieve poolhouses. StalenDeurenHuys heeft zich gespecialiseerd op het gebied van smalle buitenprofielen. De stalen deuren zijn volledig op maat gemaakt in eigen atelier.

 

Tekst: Stalendeurenhuys
Fotografie: Stalendeurenhuys

_____

stalendeurenhuys

_____

Meer projecten bekijken van Stalendeurenhuys?


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 17 | feb | 2020


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!