Stalen binnendeuren op maat | Stalendeurenhuys

Bij deze woning is gekozen om zowel binnen als buiten stalen deuren en ramen toe te passen. De kaders zijn erg fijn uitgevoerd waardoor de lichtopbrengst optimaal is. Doordat de stalen binnendeuren voor veel licht in de woning zorgen, worden deze gezien als een echte meerwaarde voor het wooncomfort.

Totaalplaatje

Er is bewust gekozen om meerdere modellen toe te passen in een ruimte. Hierdoor wordt het totaalplaatje dynamisch en heb je niet het gevoel dat alles hetzelfde is. Er is in deze woning gekozen voor exclusieve taatsdeuren. Deze stalen binnendeuren zijn erg gemakkelijk in gebruik omdat ze automatisch en geruisloos sluiten. Omdat alles op maat gemaakt is, kon alles helemaal naar wens ingevuld worden. De deuren zijn perfect op het interieur aangepast.

Buiten ramen en deuren

Voor het exterieur is ook gekozen voor stalen ramen en deuren, waardoor de woning een hele andere en exclusieve uitstraling krijgt. Omdat de kozijnen zijn opgevuld met HR++ glas, bieden ze de perfecte isolatie. Waar men vroeger nog wat terughoudend was met stalen buiten ramen en deuren, krijgt het Stalendeurenhuys de laatste jaren steeds vaker de opdracht om buiten puien te maken.

De gezichten achter het succesvolle bedrijf

Hans en Maud van Heeswijk startten ruim tien jaar geleden met het ontwikkelen van exclusieve stalen deuren en ramen op maat. Omdat de ondernemers een van de eerste waren in de sector, wisten zij op een creatieve manier het gat in de markt te vullen. Het bedrijf staat voor persoonlijk contact en heldere communicatie. Ze weten zich mede door het gebruik van ranke authentieke stalen kozijnen, te onderscheiden van de rest.

stalen binnendeuren, Stalendeurenhuys, modern, industrieel

Tekst: StalenDeurenHuys
Fotografie: StalenDeurenHuys

____

Meer projecten bekijken van StalenDeurenHuys?


Stalen binnendeuren op maat | Stalendeurenhuys

StalenDeurenHuys

Onze missie is het ontwerpen en realiseren van de perfecte stalen puien door heel de Benelux.

__
Meer informatie over StalenDeurenHuys?

 


Web editor: Media team     |

Datum: 23 | okt | 2019


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!