Stalen binnendeuren, Rein Tupker, the art of living

  • Kunst-Siersmederij Rein Tupker & ZN
  • Zuidergracht 50
  • 3763 LW Soest

Welgevormde stalen binnendeuren | Kunst-Siersmederij Rein Tupker & Zn

Strak, eigentijds en ruimtelijk, en tegelijkertijd warm, sfeervol en comfortabel. Zo laat deze schitterende nieuwbouwvilla, gelegen in een bosrijke omgeving, zich in het kort omschrijven. De bewoners, een jong gezin, hadden vooraf een duidelijk beeld van hun droomwoning. Station-D Architects vertaalde dat in een verbluffende architectuur, waarbij elke hoek een ander beeld van het bouwwerk oproept. Het interieur heeft zijn open karakter te danken aan prachtige stalen binnendeuren van Rein Tupker & Zn.

Open en ruimtelijkheid

Naast de schitterende architectuur en buitenomgeving, is ook het interieur van de nieuwbouwvilla prachtig. Bij binnenkomst in de villa via een imposante entree met vide, krijg je direct een idee van de ruimtelijkheid van de woning. De op maat gemaakte trap van Rein Tupker hierin is een waar kunstwerk: door de combinatie van hout en staal en de open opzet heeft de trap twee ‘kanten’ die ieder zorgen voor een eigen aanzicht. Ook de stalen binnendeuren op de begane grond van Rein Tupker geven de hal een waanzinnige uitstraling. De ruimte is duidelijk kolossaal, maar middels stalen deuren leg je nog een extra accent op die rijkdom.

Stalen binnendeuren, Rein Tupker, the art of living

Kennis en kunde

In de smederij creëren ze van Rein Tupker de meest uiteenlopende projecten. Zo smeden ze ijzer, brons, messing en aluminium naar wens van de opdrachtgever. Particulier of zakelijk, kleine en grote projecten voor binnen en buiten. In binnen- en buitenland. Hun kennis, kunde en ervaring is onbeperkt. Ze leveren gegarandeerde kwaliteit. Bij dit bedrijf wordt alles met de hand vervaardigd; om die reden leveren ze altijd nauwsluitend maatwerk. Aan de Zuidergracht 50 in Soest hebben ze een impressie verzameld van smeedwerken die zij in de afgelopen 38 jaar hebben mogen realiseren. Het is een ideale plek om inspiratie op te doen en de wensen, ideeën en ontwerpen te bespreken.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal en Erik van den Hurk

___

Meer projecten bekijken van Rein Tupker?