buitenverlichting, In-Lite Design, Frans van Roy, sfeerverlichting, tuinverlichting, tuindesign, zwembad,

  • in-lite design
  • Stephensonweg 18
  • 4207 HB Gorinchem

Spectaculaire buitenverlichting | in-lite design

Bij het ontwerpen van een tuin rijst al snel de vraag wat te doen met de buitenverlichting. Wanneer je ervoor kiest om je tuin te verlichten, kan je 24/7 ervan genieten. De donkere nacht biedt licht de ruimte om accenten te leggen op de schoonheden van de tuin. in-lite design biedt de helpende hand bij het samenstellen van een lichtplan. Zij leveren veel producten, maar hebben op hun gebruiksvriendelijke website ook te allen tijde een product advisor beschikbaar. Dit project met Frans van Roy is een prachtig voorbeeld van hun lichttalent.

Ibiza stijl

Deze Ibizawoning is wellicht de meest besproken villa van ons platform. Het eerste aanzicht is direct heel imponerend vanwege de spierwitte kleur en de moderne, rechthoekige vormen. Dit perceel is prachtig gelegen aan de rand van een Brabants bos. Een lange oprijlaan omzoomd met oude bomen leidt naar een villa waar comfort de boventoon voert en waar aan het zwembad de Ibizastijl nooit ver weg is. Bijzonder aan de woning is dat deze in haar geheel is opgetrokken uit 60 centimeter lange en dunne stenen, inclusief alle overstekken en buitenplafonds. De zwevende overdekking van het buitenterras tart hierbij op een spannende wijze de zwaartekracht. Voor dit geheel inclusief tuin heeft in-lite design een lichtplan opgesteld.

buitenverlichting, In-Lite Design, Frans van Roy, sfeerverlichting, tuinverlichting, tuindesign, zwembad,

Charmante verlichting

De entree verwelkomt je met charmante buitenverlichting vanuit grondspots bij iedere boom. De achterzijde van de woning is ook Ibizawit en de imposante boombakken zijn ook gesierd met mooie spots. Het effect van deze grondspots is dat het licht willekeurig gestuurd wordt door de blaadjes. Het gevangen licht wordt weerkaatst met interessant lichteffect en de verloren lichtstralen vormen een lichtbol boven de boom. Op de wanden van de binnenplaats zijn moderne wandlampen geplaatst die het licht sturen naar zowel boven als beneden. De charmante overkapping is goed aangezet met veel licht, zodat je ’s avonds er goed kan vertoeven.

buitenverlichting, In-Lite Design, Frans van Roy, sfeerverlichting, tuinverlichting, tuindesign, zwembad,

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten bekijken van in-lite design?