Special | Keukendesign

De keuken als tweede woonkamer

Keukens worden steeds innovatiever. Denk bijvoorbeeld aan een subtiele, ingebouwde afzuiging die de grote afzuigkap boven het fornuis vervangt of een koffiezetapparaat die alvast een kopje zet wanneer de wekker af gaat. Een innovatieve keuken is een van de grote trends uit 2018.

Wat we liever niet meer zien, zijn de vele kastjes en lades. In de showrooms worden deze omgeruild voor brede grote lades of lades zonder handgrepen. Hierdoor oogt de keuken ook een stuk strakker. Vanzelfsprekend verschillen smaken altijd. Niet iedereen zal een gekleurde spoelbak of monochrome keukens waarderen. Deze individuele voorkeuren komen tot uiting in persoonlijke maatkeukens.

In Nederland zijn er, naast de bekende merkkeukens, steeds meer firma’s die zich specialiseren in maatkeukens. Van keukenlades tot kookeilanden, van kookapparatuur tot spoelbakken: er wordt met aandacht naar alles gekeken. In deze special komen de voornaamste merken en de vele mogelijkheden op het gebied van keukens voorbij.

________________________________________

Jansen Keukens

Jansen Keukens

Jansen Keukens
_________

Jansen Keukens uit Hoogstraten viert dit jaar haar dertigjarig bestaan. En met reden! In 1998 gestart als eenmanszaak is deze keukenspecialist in de loop der jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met ervaren schrijnwerkers, plaatsers, interieurarchitecten en enthousiaste verkopers in dienst. De architect ontwerpt je droomkeuken die vervolgens in het eigen atelier met de nieuwste machines volledig op maat gemaakt wordt.

___

Meer informatie over Jansen Keukens?

 

Jansen Keukens

________________________________________

SieMatic

SieMatic

SieMatic

SieMatic
_________

Sinds haar oprichting in 1929 is Siematic gedreven door dezelfde gedachte: keukens ontwikkelen die een voorbeeld zijn op het gebied van opstellingsmogelijkheden, elegante ontwerpen en een nauwkeurige afwerking van de hoogwaardige materialen. Daarnaast moet een SieMatic het leven vergemakkelijken én plezier geven. Met SieMatic creëer je een keuken die je persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Maak je keuze uit de drie collecties, SieMatic-lifestyles: PURE, URBRAN of CLASSIC.

___

Meer informatie over SieMatic?

 

SieMatic

________________________________________

Sub-Zero

Sub-Zero

Sub-Zero
_________

Alluance Group is de exclusieve verdeler in België van de luxekeukenapparaten van Sub-Zero. Dit Amerikaanse topmerk kenmerkt zich door hoogwaardige materialen, state-of-the-art technologieën en een uitmuntend design. Alluance voegt service van hetzelfde niveau toe. Zit u met vragen over uw apparatuur of is het aan onderhoud toe? Dan staat de dienst na verkoop meteen paraat.

___

Meer informatie over Sub-Zero?

 

Sub-Zero

________________________________________

eggersman | Special Keukens

eggersman | Special Keukens

eggersmann
_________

eggersman is een van de meest innovatieve keukenproducenten in Duitsland. In onze 11.000 vierkante meter grote fabriek in het hart van de Duitse keukenmeubelindustrie, hebben wij een perfect uitgerust en zeer modern machinepark. Met 108 medewerkers produceren wij ca. 6000 keukens per jaar. Het exportvolume bedroeg in 2010 meer dan 70%, waarbij onze producten wereldwijd in 38 landen worden geleverd. Wij produceren uitsluitend “Made in Germany”.

___

Meer informatie over eggersmann?

 

Logo Eggersmann

________________________________________

Quooker | Special Keukens

Quooker | Special Keukens

Quooker
_________

Quooker is een familiebedrijf, gebouwd op enthousiasme en ondernemerschap. De trots op Henri Peteri, vader van Quooker-directeuren Walter en Niels Peteri en uitvinder van de kokendwaterkraan, is er nog altijd voelbaar. De thuisbasis van Quooker is Ridderkerk. In ons lichte en duurzame bedrijfscomplex werken dagelijks meer dan 250 mensen met veel passie aan onze gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk particuliere keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend water voorzien.

___

Meer informatie over Quooker?

 

Quooker Logo

________________________________________

Contactgegevens: