________________________________________

Special | Badkamers

 Luxe in combinatie met eenvoud

Luxe staat tegenwoordig bijna synoniem aan minimalistisch. Naast het vrijstaande bad blijkt ook de vrijstaande wastafel in trek. Door badkamermeubels in te bouwen, wordt een perfecte cohesie mogelijk en creëer je veel opbergruimte. Donkere tegels zorgen voor een industrieel effect, dat steeds vaker wordt toegepast. Denk hierbij bijvoorbeeld aan donkere wanden en de combinatie van staal en beton. Marmer blijft echter tijdloos en valt eveneens goed te combineren met warme elementen zoals hout. In deze special kunt u zich laten inspireren voor het creëren van een eigen stukje luxe in uw badkamer.

________________________________________

Special Badkamers | Detremmerie

Detremmerie
_________

Detremmerie is een gevestigde waarde in de productie van kwaliteitsbadkamermeubelen. Al ruim 75 jaar weet het bedrijf uit Beveren-Leie de markt steeds weer te verrassen met originele en aangepaste ontwerpen, materialen en productiemethodes. Baden, douchetubs, wastafels, spiegelkasten, toiletten en andere accessoires: Detremmerie heeft alles voor uw ideale droombadkamer. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw eigen meubel samen te stellen.

___

Meer informatie over Detremmerie?

 

Logo Detremmerie

________________________________________

Special badkamers | Villeroy & Boch

Villeroy & Boch
_________

De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

___

Meer informatie over Villeroy & Boch?

 

Logo Villeroy &Boch

________________________________________

Special Badkamers | Stone Natural Class

Stone Natural Class
_________

Stone Natural Class is een top natuursteenbedrijf opererend op de internationale markt. Vanuit Reusel (NL) leveren we hoogwaardige, unieke natuursteenproducten voor luxe interieurs van megajachten en exclusieve villa’s. Vakmanschap, productkennis en een persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel.

___

Meer informatie over Stone Natural Class

 

Logo Stone Natural Class

________________________________________

VOLA
_________

De VOLA kranen, douches en accessoires zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen. VOLA kenmerkt zich door een minimalistische tijdloze vormgeving en bijna onbegrensde toepassingsmogelijkheden. Regelmatig worden technische innovaties doorgevoerd en het assortiment uitgebreid. De VOLA producten kan u aantreffen bij onze verschillende dealers in alle regio’s van het land.

___

Meer informatie over VOLA

 

Logo Vola

________________________________________

Special Badkamers | Agape

Agape
_________

Dit in 1973 opgezette Italiaanse familiebedrijf Agape badkamers staat bekend als één van de meest contemporaine badkamerdesigners van Europa. De geografische ligging van het bedrijf, tussen Milaan, Venetië en Emilia, vindt weerslag in de esthetiek van de hedendaagse badkamerontwerpen. Het bedrijf heeft als grondslag om de badkamer als persoonlijke tempel te herinterpreteren en is hier in duidelijk in geslaagd. Met Agape maakt u van uw badkamer het dynamische middelpunt van uw leefomgeving.

___

Meer informatie over Agape

 

Logo Agape

________________________________________