Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
previous arrow
next arrow

Sophie De Bel

Sophie De Bel uit het West-Vlaamse Anzegem studeerde interieurvormgeving en interieur-architectuur aan Sint Lucas Gent en Saint Luc Bruxelles. Na een stage bij Flamant werd ze door Mi Casa aangezocht voor het maatwerk van hun typische woningen.

Ontwerpen

Ze combineert de authentieke look van de Mi Casa-woningen in massieve houtbouw met warme en tijdloze interieurs, waarbij ze contrasten niet uit de weg gaat. Voorkeuren en ideeën worden daarbij in detail besproken om beter de opdrachtgever aan te voelen. Materialen en sferen worden tastbaar voorgesteld via moodboards. Van hieruit krijgt het ontwerp concrete vorm en wordt het verder aanschouwelijk voorgesteld in een uitvoeringsplan en een 3D-visualisatie.

Hecht klantcontact

Sophie De Bel staat aan de basis van een sfeervol en gezellig interieur, op maat van de woning en de bewoners. Ze volgt alles minutieus op tot in de kleinste details en begeleidt haar opdrachtgevers tot aan de eindafwerking. De hechte band die gedurende het parcours met de klanten wordt opgebouwd, leidt vrijwel steeds tot extra tips en adviezen die ze bij de persoonlijke decoratie kunnen toepassen.

___

Alle projecten van Sophie De Bel bekijken?

 

  • |

Warme, tijdloze en imposante villa

Deze imposante villa met de allures van een landhuis bevindt zich in Oost-Vlaanderen. De ruime woning werd gebouwd volgens het houtbouwprocedé van Mi Casa, met massieve, gestapelde en gekruiste gelamelleerde balken. Sophie De Bel Interior Design, de vaste interieurdesigner van Mi Casa, wist de warme gezellige sfeer in de woning nog te versterken door een uitgekiend gebruik van andere natuurlijke materialen en het aanbrengen van boeiende contrasten.

Prachtige villa met rieten dak

Op een heuvel in een bosrijke, groene omgeving ligt een prachtige villa met rieten dak uitgevoerd in duurzame milieuvriendelijke massieve houtbouw. Eenmaal voorbij de houten poort wordt de schoonheid van dit klassieke pand in zijn volle glorie zichtbaar. Als een kleine Utopia met zwembad, vijver, terras en een zorgvuldig aangelegde tuin met veel hoekjes en hagen heeft het pand een onmiskenbare Amerikaanse uitstraling.

 

Sophie De Bel

Sophie De Bel


“Ready to share my passion”

 

___

Contactgegevens:

  • Sophie De Bel
  • Holstraat 50
  • 8570 Anzegem
  • Contact:
  • Tel.: +32 491 37 43 45
  • E-mail: info@sophiedebel.com


Web editor: Media team     |

Datum: 25 | aug | 2020


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!