Sophie De Bel

Sophie De Bel uit het West-Vlaamse Anzegem studeerde interieurvormgeving en interieur-architectuur aan Sint Lucas Gent en Saint Luc Bruxelles. Na een stage bij Flamant werd ze door Mi Casa aangezocht voor het maatwerk van hun typische woningen.

Informatie over Sophie De Bel


Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
Sophie De Bel
previous arrow
next arrow

Ontwerpen

Ze combineert de authentieke look van de Mi Casa-woningen in massieve houtbouw met warme en tijdloze interieurs, waarbij ze contrasten niet uit de weg gaat. Voorkeuren en ideeën worden daarbij in detail besproken om beter de opdrachtgever aan te voelen. Materialen en sferen worden tastbaar voorgesteld via moodboards. Van hieruit krijgt het ontwerp concrete vorm en wordt het verder aanschouwelijk voorgesteld in een uitvoeringsplan en een 3D-visualisatie.

Hecht klantcontact

Sophie De Bel staat aan de basis van een sfeervol en gezellig interieur, op maat van de woning en de bewoners. Ze volgt alles minutieus op tot in de kleinste details en begeleidt haar opdrachtgevers tot aan de eindafwerking. De hechte band die gedurende het parcours met de klanten wordt opgebouwd, leidt vrijwel steeds tot extra tips en adviezen die ze bij de persoonlijke decoratie kunnen toepassen.