Solfelt

Solfelt is ontstaan door een gezamenlijke passie voor luxe meubelen. 10 jaar geleden is deze passie ontstaan en tot vandaag de dag drijft deze passie hen om de mooiste (online) woonwinkel te creëren. Het aanbod varieert: van designlampen tot droom fauteuils en van unieke woonaccessoires tot de perfecte eetkamerstoelen. De producten worden zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd uit de mooiste designmerken, zoals Eichholtz, Borek, Rapture, Wendelbo, Silk-ka en Versmissen. Op deze manier laat Solfelt je weer verliefd worden op je interieur.

Informatie over Solfelt


1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
previous arrow
next arrow

Showroom
Solfelt verkoopt high-end interieur producten via de webshop, maar biedt ook de mogelijkheid aan om de producten eerst in het echt te zien. In het ETC design center in Culemborg staan verschillende merken zoals Rapture en Borek. Ook kunnen klanten een afspraak maken om bijvoorbeeld de showroom van Eichholtz of Versmissen te bezoeken.

Service
Bij Solfelt staat service centraal. Ze nemen uitgebreid de tijd om te luisteren naar de wensen en behoeften van de klant. Vanaf het eerste moment van interesse tot na de koop streeft Solfelt ernaar om de beste service te leveren. Het is belangrijk dat het interieur wat je uitkiest ook echt past bij jou, dus het contact tussen de klant en het bedrijf moet ook persoonlijk zijn.