Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
Solarlux
previous arrow
next arrow
Slider

Solarlux | Schuifpui

Al meer dan 30 jaar is Solarlux een gevestigde naam op het gebied van schuifpuien, terrasoverkappingen, serres en vouwwanden. Doordat alle producten in eigen fabriek worden geproduceerd, kan er een optimale kwaliteit worden gegarandeerd. Dit is dan ook meerdere malen bekroond met certificaten, onderscheidingen en internationale awards.

Om deze kwaliteit en de service te waarborgen worden alle monteurs geschoold en opgeleid. Daarnaast kunt u een persoonlijk advies verwachten van de deskundige professionals. Zij begeleiden het hele proces van ontwerp tot aan de oplevering.

In de showroom gelegen in Nijverdal kunt u alle mogelijkheden die de organisatie biedt bekijken. Hier worden namelijk alle series en modellen tentoon gesteld. Voor ieder gebouw is er een oplossing!

___

Meer schuifpuien van Solarlux bekijken?

 

Glazen serre

De combinatie van verschillende materialen maken het aanzicht van deze woning uniek. De gerealiseerde glazen serre doet dan ook zeker eer aan de gehele uitstraling. Het is een rustgevend zitgedeelte waar het heerlijk vertoeven is met uitzicht over de tuin en het naastgelegen meer.

Tuinkamer

Deze tuinkamer biedt en panoramisch uitzicht over het weidse platteland. Vanuit je luie stoel kan je optimaal de natuur beleven en bewonderen. Het overdekte terras is dan ook de favoriete ruimte van de bewoners. Naast het prachtige uitzicht is het een uiterst aangename ruimte in zomer én winter. In de winter warmt de ruimte snel op als de zon ook maar een beetje schijnt en in de zomer kan heel de glazen want in een handomdraai geopend worden…

Innovatieve vouwwand

Buiten met binnen verbinden, dat kan met  deze innovatieve vouwwand van Solarlux. Deze vouwwand heeft een open en moderne uitstraling en neemt weinig ruimte in beslag wanneer deze geopend is. In deze prachtige villa zorgt de vouwwand, wanneer deze geopend is, voor een semi-buitenzwembad.

Solarlux

Solarlux


“Wij adviseren u vanaf de eerste ideeën van uw concept tot aan de volledige oplevering. Tijdens het bouwproces staan deskundige adviseurs u altijd terzijde.”

 

___

Contactgegevens:

  • SOLARLUX Nederland BV
  • Marie Curiestraat 2
  • 7442 DP  Nijverdal


Web editor: Media team     |

Datum: 07 | mrt | 2019


Tags: ,

Gerelateerde artikelen

Villabouw Sels


Villabouw Sels uit België dé geschikte partner voor exclusieve villabouw of renovatie…

One to sit


One to sit maakt comfortabel meubilair met luxe en een rustgevende uitstraling…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!