• OnbeperktWiFi.nl
  • Oudendijk 29a
  • 6744PT Ederveen

Snel en betrouwbaar WiFi-netwerk | Onbeperkt WiFi

Een snel en betrouwbaar WiFi-netwerk is vaak een hele kunst. Gelukkig laten de meesten dat ook dan over aan professionals. Als je een woonboerderij, vrijstaand huis of villa bezit red je het vaak niet met een gemiddeld ICT-bedrijf. Het aanleggen van een groot WiFi-netwerk met meerdere access points over een groot aantal hectares is de specialiteit van Onbeperkt WiFi. Deze professionals zijn om die reden bekend en geliefd binnen het hoge segment van de woningmarkt. Hun grootste uitdaging was misschien wel het aanleggen van een WiFi-netwerk voor het 700 jaar oude Landgoed Sandenburg. Dit prachtige landgoed is maar liefst ruim 160 hectare groot en bestaat uit diverse imposante monumentale panden. Hier een esthetische en functionele manier WiFi-netwerken aanleggen is dan ook een knap staaltje werk! 

Volledig dekkend en selfroaming 

Het Landgoed Sandenburg bestaat uit onder andere het kasteel zelf, de portierswoning, de oranjerie, het tuinhuis, de stallen en het koetshuis. Al deze goed onderhouden panden zijn door OnbeperktWiFi.nl voorzien van een volledig dekkend enselfroamingWiFi-netwerk.  Deze oplossing bestaat uit meerdere gescheiden netwerken die werken via één systeem. Deze private netwerken zijn opgebouwd in elk pand voor onder andere de 16 bedrijven die zijn gehuisvest in het koetshuis en de stallen. EénWiFi-netwerk komt terug in elk pand. Zo hoeft bijvoorbeeld een beheerder niet telkens te wisselen vanWiFi-netwerk. Daarnaast is uiteraard alle apparatuur volledig uit het zicht gemonteerd. In de kasteeltuin heeft OnbeperktWiFi.nlde fontein ‘smart’ gemaakt, zodat men deze via een app kan bedienen. Het kasteel en de kasteeltuin zijn met grote regelmaat het toneel van evenementen en een gewilde opnamelocatie voor televisieprogramma’s. 

Meer over Onbeperkt WiFi 

Onbeperkt Wifi is een professioneel bedrijf voor het aanleggen van WiFi-netwerken en 4G-versterking in luxewoningen, villa’s, tuinen en buitenverblijven. Alle producten van het bedrijf sluiten naadloos op elkaar aan; zo hoef je nooit meer te schakelen naar het beste WiFi-signaal. WiFi aanleggen in grote woningen is een specialisme, want deze woningen zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en/of hoogwaardig geïsoleerd. Die huizen kunnen factoren bevatten die invloed hebben op het WiFi-netwerk en 4G/5G-signaal. OnbeperktWiFi.nl zorgt ervoor dat het WiFi-netwerk volledige dekking bevat en dat er geen enkele factor invloed kan hebben op het netwerk. Je wilt tenslotte zorgeloos thuis kunnen internetten.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Onbeperkt WiFi

_____

OnbeperktWiFi.nl

_____

Meer projecten bekijken van Onbeperkt WiFi?