wifimedia, the art of living, smart home

  • Wifimedia

Wifi als basis voor gemak en luxe | Wifimedia

De manier waarop we muziek luisteren en films kijken heeft de afgelopen jaren een flinke verandering ondergaan. De dvd heeft plaatsgemaakt voor Netflix en cd’s zijn grotendeels vervangen door streamingdiensten zoals Spotify. Deze verandering vraagt om een nieuwe kijk naar de onze beleving van films en muziek. Wifimedia beschikt over deze kennis en kunde om jouw beleving optimaal te maken. Dankzij hun grote en ervaren team kunnen ze de ontwikkelingen in het vakgebied goed in de gaten houden en zijn ze altijd ‘bij’. Fabrikanten en importeurs gunnen hun daarom steeds vaker de Nederlandse primeur van hun innovatieve nieuwe producten. Met al die innovatie weten ze van ieder huis een Smart Home te maken.

wifimedia, the art of living, smart home

Een optimale beleving

De professionals van Wifimedia laten je beeld en geluid graag beleven. Of het nu gaat om een meerkanaals thuisbioscoop ervaring, head-fi oplossingen of om een multiroom muziekbeleving, het Wifimedia Experience Center biedt jou de beste beleving op het gebied van audio en video. Deze beleving begint al bij de magistrale 4K en 8K topschermen van Samsung, de nieuwste 4K-frame televisies (ideaal voor in de keuken) en de LG OLED topmodellen waaronder de prachtige wallpaper schermen en televisies. 

wifimedia, the art of living, smart home

Experience Center, beleef de toekomst zelf

Wifimedia is niet alleen gespecialiseerd in WIFI-oplossingen op maat. Tegenwoordig gaat Wifimedia een stapje verder en speelt het bedrijf ook een grote rol op het gebied van beeld en geluid, elektra, beveiliging en domotica. De WIFI-specialist stond al bekend om zijn multiroom-Zij hebben bovendien verschillende Experience Rooms ingericht waarin je op een comfortabele manier kunt genieten van beeld en geluid zoals Zij dit ook bij je thuis kunnen installeren. Beleef de kracht van Sonos in de Sonos huiskamer. Ga er eens lekker voor zitten en ervaar het onovertroffen gebruiksgemak zoals alleen Sonos dit biedt. Wifimedia is al meer dan 12 jaar de Sonos specialist van Nederland en geeft als enige dealer 5 jaar garantie op Sonos producten. 

 

Make your house a Smart Home

Ook voor advies op maat over Smart Home installaties kun je bij Wifimedia terecht. Op basis van bouwtekeningen bespreken zij met jou wat mogelijk is. Beleef bij hen de Yamaha Dolby Atmos Experience Room en ervaar het gemak van het Yamaha MusicCast multiroom systeem. Maak kennis met de voordelen van de Google assistent in de Harman Kardon Citation Room en speel eens met Roon in de Bowers & Wilkins Formation ruimte. Laat je bovenal verrassen door de sublieme geluidskwaliteit van de oplossingen die ze je bieden. 

 

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Wifimedia, domotica, audio

____

Meer projecten zien van Wifimedia?