Finstral, kozijnen, ramen, the art of living

  • Finstral Studio Apeldoorn
  • Tweelingenlaan 68
  • 7324 BN Apeldoorn Nederland
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)55-5380060
  • E-mail: apeldoorn@finstral.com

Smalle kozijnen voor het perfecte uitzicht | Finstral

Het doel bij dit gebouw was om veel licht binnen te laten en een goed uitzicht naar buiten mogelijk te maken. De optimale oplossing daarvoor was FIN-Vista: Dankzij het modulaire systeem kan de kozijnwand grote glazen oppervlakten realiseren waarin schuif- en huisdeuren kunnen worden geïntegreerd. Door de smalle kozijnen van FIN-Vista vloeien buiten en binnen in elkaar over. Je krijgt daardoor de perfecte binnen-buitenbeleving. Over dit mooie product van Finstral vertellen we graag meer.

Hoge isolatiewaarden

FIN-Vista bestaat in de kern uit kunststof. Door deze met staal verstevigde kunststof kern behalen ze heel hoge isolatiewaarden. Zo wordt het functionele van kunststof gecombineerd met het strakke en slanke esthetische van aluminium. Door het modulaire systeem kan FIN-Vista aan de binnenzijde worden voorzien van kunststof, aluminium, hout en ForRes. Door het combineren van materialen en het integreren van openingsvarianten zoals draai/kiepramen, schuifdeuren en huisdeuren biedt het een volledige vormgevingsvrijheid om elk vertrek naar wens samen te stellen.

Finstral, kozijnen, ramen, the art of living

Gepersonaliseerde kozijnen

Met FIN-Vista kan de woonkamer aan de binnenzijde worden voorzien van een donker en modern aluminium, de keuken uitgevoerd worden in behaaglijk hout en kunnen de slaapkamers van fris wit kunststof worden voorzien. Door deze vormgevingsvrijheid kan ieder project en huis gepersonaliseerd worden. Het kunststof, hout, aluminium en ForRes wordt allen door Finstral zelf geproduceerd. Ze hebben hiervoor 1.400 medewerkers, 200 Finstral Studios, in 14 landen. Het familiebedrijf Finstral, gevestigd in Unterinn am Ritten in Zuid-Tirol, is een kozijnenfabrikant die in heel Europa actief is.

Meer over Finstral

Finstral ontwikkelt en produceert kozijn-, deur- en serresystemen in 14 productiefaciliteiten. In talloze variaties. Maar altijd met een kunststof kern. Zij doen alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de eigen productie en montage en in dat proces combineren ze altijd functie met esthetiek. Als één van de weinige kozijnfabrikanten heeft Finstral sinds 2019 een eigen aluminium coating faciliteit in de fabriek in Borgo Valsugana in Trentino. Hier kunnen dagelijks tot twaalf kilometer aan profielen gepoedercoat worden!

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Finstral

_____

_____

Meer projecten bekijken van Finstral?