slimme verlichting, Orbit lighting, verlichting, bluetooth

Slimme verlichting | Orbit Lighting 

Omdat er anno 2019 nog veel mensen zijn die op traditionele manier hun lichten dimmen, komt Orbit Lighting nu met een eenvoudige en digitale oplossing! De slimme verlichting is gemakkelijk via Bluetooth te besturen, wat nieuwe mogelijkheden biedt voor de branche.

Digitaal tijdperk

In dit digitale tijdperk, zoeken mensen steeds vaker naar gemakkelijkere oplossingen. Veel huishoudens maken tegenwoordig gebruik van LED-verlichting in plaats van traditionele halogeenlampen. Als lichtfabrikant besteedt Orbit Lighting veel tijd en moeite aan het ondersteunen van verlichtingsontwerpers.

Ongewenste effecten

Er zijn meerdere projecten geweest waar Phase-cut dimmen is getest. Hier ontstonden vaak nog ongewenste effecten als flikkeren en ongemakkelijke dimpatronen. Het enige alternatief was tot voor kort de DALI-oplossing. Helaas was deze oplossing erg duur. Orbit Lighting heeft hier een middenweg in gevonden. Ze hebben een oplossing bedacht om deze slimme verlichting gemakkelijk te bedienen. Namelijk door middel van Bluetooth!

slimme verlichting, Orbit lighting, verlichting, bluetooth

Bluetooth communicatie

Omdat we tegenwoordig steeds technischer bezig zijn, ontwikkelde Orbit Lighting de CASAMBI Bluetooth-module. Op deze manier wordt het gemakkelijk gemaakt om licht te dimmen zonder veel gedoe. Met behulp van een slimme verlichting schakelaar of smartphone kunnen de lichten eenvoudig gedimd worden. Welkom in het tijdperk van soepel en succesvol digitaal dimmen zonder hoofdpijn!

 

Tekst: Orbit Lighting
Fotografie: Orbit Lighting

____

slimme verlichting, Orbit Lighting, verlichting, bluetooth

____

Meer projecten bekijken van Orbit Lighting?