Shutters, JASNO, The Art of Living

  • JASNO
  • Lange voren
  • 5521 DC Eersel

Shutters op maat voor de perfecte afwerking | JASNO

In hartje Brugge aan de eeuwenoude reitjes, staat een prachtig grachtenpand dat onder andere dient als kijkwoning. Diverse toepassingen met JASNO shutters en blinds kun je bewonderen in deze kijkwoning van JASNO-dealer Pieter Menue. Zo zijn de hoge ramen in de woonkamer bekleed met witte JASNO shutters op rails. De shutterpanelen kunnen worden opengeklapt of opengeschoven. Zo bepaal je op ieder moment van de dag de gewenste lichtinval en privacy. Maar er is meer!

Stijlvolle interieurkleuren

In de keuken en het kantoor hangen JASNO blinds (houten jaloezieën). De blinds kunnen ook elektrisch bediend worden, wat enorm veel gebruiksgemak oplevert. Zo kan je ’s ochtends als je wakker wordt, heel voorzichtig de zon binnenlaten. Dan heb je natuurlijk licht; veel vriendelijker dan een fikse plafondlamp aanknippen. In de avond heb je het andersom: door rustig de nacht binnen te laten in je slaapkamer, heb je vooral in de zomer een veel betere nachtrust. En het mooiste is: je hoeft er je bed niet voor uit! De shutters en blinds van JASNO zijn verkrijgbaar in dezelfde stijlvolle interieurkleuren.

Maatwerk voor alles

Of het nu gaat om een ronde, hoekige of andere afwijkende raamvorm, een draaikiepraam, dakraam of zelfs openslaande tuindeuren, JASNO heeft de oplossing. In de kijkwoning kan je diverse vernuftige 100% maatwerkuitvoeringen van raamdecoratie bewonderen. De shutters en blinds zijn uitgevoerd in Pauwlonia hout, een lichte maar stevige houtsoort. Wist je trouwens dat shutters ook als kastdeuren en kamerwanden/roomdividers kunnen dienen? Zo kan je de stijl die je hebt gekozen voor ramen doorvoeren in je complete interieur. Dan krijg je een mooi beeld van eenheid. Speciaal voor badkamers, wellnessruimten en andere vochtige kamers is er de Aqualine shutter: spatwaterproof shutters in kunststof.

Mocht je meer willen weten over JASNO raamdecoratie, neem dan contact op voor vrijblijvend advies of breng een bezoek aan de JASNO showroom te Eersel. Een JASNO dealer bij je in de buurt helpt je ook graag verder.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: JASNO

____

____

Meer projecten van JASNO bekijken?