Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

 

Shutters op maat | JASNO

Je kan je voorstellen dat een creatief duo zoals Leonie en Jeroen van Stock Dutch Design graag werkt in een prachtig pand dat volledig is ingericht naar hun eigen stijl. Zij zitten gesitueerd in de binnenstad van Haarlem en houden met hun team kantoor in een prachtig historisch pand op de Nieuwe Gracht. Al sinds de start van het bedrijf, zo’n zestien jaar geleden, geeft Stock Dutch Design woningen een ziel met hun creaties. Zo ook deze luxewoning met design keuken. De grote raampartijen van dit pand zijn aangekleed met prachtige shutters op maat van JASNO.

Inspiratie

Leonie vertelt dat vroeger bij haar thuis altijd alles werd bewaard. En wat kapot was, werd in ere hersdeteld. Hierdoor is een liefde voor authenticiteit en ambacht ontstaan. Logisch dus dat ze kiest voor de raamdecoratie van JASNO, die naast een lust voor het oog ook erg praktisch is. De eerste partij vaste shutters vinden we op de benedenverdieping. Ongeveer de gehele lengte van het huis bestaat uit één raampartij die aankleding behoefde. Het mooie aan shutters op maat is dat je ze in iedere gewenste stand kunt plaatsen. Met de shutters naar boven toe sluit je licht uit en door ze naar beneden te draaien haal je licht gedempt naar binnen.

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

De voordelen

Een ander groot voordeel aan de shutters is dat je nooit echt een dicht gevoel ervan krijgt en dat is een groot pluspunt ten opzichte van bijvoorbeeld gordijnen. Daarbij zijn shutters echt tijdloos. Zo kan je na een tijd je gordijnen zat zijn, omdat je een andere kleursetting wil in huis. Met shutters heb je dat probleem niet, omdat ze eigenlijk maar in drie kleursettingen worden geleverd die vervolgens matchen met allerlei kleurenpaletten. De tweede partij shutters is op de slaapkamer geplaatst in de vorm van panelen. Door ze eenvoudig weg te vouwen, krijg je een weids uitzicht waar je gewoon meteen verliefd op wordt.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Peter Baas

____

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

____

Meer projecten bekijken van JASNO?