JASNO, shutters, BTTB Helmig, raamdecoratie, raambekleding

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Shutters in klassiek modern droomhuis | JASNO 

BTTB Helmig transformeerde dit voormalig kantoor met woonhuis tot een riante villa. De prachtige details zijn geaccentueerd en er vond een complete herindeling plaats. Alles in deze woning is tot in de puntjes afgewerkt, dat is ook te zien aan de raamdecoratie. JASNO verzorgde de houten shutters in de woonkamer en badkamer.  

Blikvangers

Deze woning is gezegend met meerdere eyecatcher. Zo valt bij het binnentreden van de woning je oog gelijk op de trap in de riante hal. Ook het smaragdgroene aanrechtblad, de decoratieve verlichting en de luxe badkamer zijn oogstrelend. Daar kan de raamdecoratie dan ook niet aan onderdoen.  

Opvallende raampartij

De woonkamer beschikt over een opvallende raampartij. De ramen lopen namelijk grotendeels schuin af. Hier is dan ook gekozen om geen raamdecoratie te gebruiken. Wel is er bij de tuindeuren gekozen voor kleurrijk gordijn. Naast de exclusieve haard bevindt zich een lang en smal raam. Er is gekozen om hier houten shutters van JASNO te plaatsen. De shutters zijn op maat gemaakt en stralen luxe uit. Ook in de badkamer is de grote raampartij voorzien van houten shutters. De zwarte kleur van de jaloezieën zorgt voor een samenhangend geheel met de zwarte details in onder andere de lampen.  

JASNO, shutters, BTTB Helmig, raamdecoratie, raambekleding

Voordelen van shutters

Shutters hebben vele voordelen. Ze hebben niet alleen een verbluffend effect in het interieur, ze zijn ook ideaal voor het regelen van de lichtintensiteit en privacy. De op maat gemaakte raamdecoratie is in iedere gewenste stand te draaien. Zo kies je zelf op ieder moment van de dag hoeveel zonlicht er naar binnen schijnt en wanneer je behoefte hebt aan privacy. Shutters zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes, zo kun je ze gebruiken in de badkamer of bijvoorbeeld de keuken.  

JASNO, shutters, BTTB Helmig, raamdecoratie, raambekleding

 

Tekst: Silke van de Geijn 
Fotografie: Dré Wouters  

____

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

____

Meer projecten bekijken van JASNO?