JASNO, Shutters, Zonwering

Shutters in Kazerne Eindhoven | JASNO

In het centrum van Eindhoven vinden we een groot pand bestaande uit een voormalige marechausseekazerne en een industriële loods van de gemeentereiniging. De voormalige marechausseekazerne is een van de oudste panden in de binnenstad en wordt gezien als erfgoed van de stad. Na jarenlange leegstand is de loods vandaag de dag omgetoverd tot een culturele hotspot waar eten, drinken, slapen en design samenkomen: De Kazerne.

Home of design

Bij Kazerne kom je langs om heerlijk te eten, drinken en werk van wereldklasse designtalent te bekijken óf ertussen te slapen. Boutique Hotel Kazerne heeft 8 luxe kamers, suites en lofts, waarvan de Paljas loft er een is. Uniek aan de Paljas loft is de grote hoekige, glazen façade, die uitzicht biedt over de grote binnenplaats. Om de gasten zowel voldoende privacy als lichtinval te bieden, is hier gekozen voor JASNO shutters.

JASNO, Shutters, Zonwering

Zwarte shutters van JASNO

De stijlvolle binnenluiken zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout, een lichte maar stevige houtsoort, ideaal voor speciale raamvormen. De shutters vormen de finishing touch in deze ruimte. Door het kantelen van de lamellen creëer je eenvoudig een prachtig lichtspel, ook bij draaikiepramen. In de Paljas loft zijn de shutters op het draaikiepraam geplaatst, zodat de shutter samen met het raam mee kiept of draait.

Neem een kijkje bij een van de JASNO dealers en ontdek de collectie. Of ga eens een nachtje slapen in Kazerne en ervaar de toegevoegde waarde van shutters in je interieur.

JASNO, Shutters, Zonwering

___

Tekst: JASNO
Fotografie: JASNO

Jasno

Meer projecten bekijken van JASNO?

 


JASNO, Shutters

JASNO


Ideaal om de natuurlijke lichtinval in de ruimte te regelen en je privacy.

__
Meer informatie over JASNO?