Sfeervolle woonkeuken als centrale plek, woonkeuken, Augustijns Keukens & Interieur

  • Augustijns Keukens & Interieur
  • Kalmthoutsesteenweg 193, Wuustwezel
  • Kontichsesteenweg 35, Aartselaar
  • Antwerpse Steenweg 84, Lochristi

Sfeervolle woonkeuken als centrale plek | Augustijns Keukens en Interieur

De voorgevel is de cover van je huis. Om een goede indruk te maken op voorbijgangers wil je die dan ook zo goed mogelijk onderhouden. Maar zodra je mensen uitnodigt bij je thuis, dan verplaatst het entreekaartje zich naar een andere plek: de keuken. De keuken is tegenwoordig dé centrale ontmoetingsplek van het huis. Augustijns Keukens begrijpt dat en weet keer op keer een sfeervolle woonkeuken te ontwerpen en plaatsen. Dit voorbeeld bevat keukenkasten van donker hout gecombineerd met wit natuursteen. Deze integratie van twee prachtige materialen zorgt voor een krachtige symbiose!  

De open keuken

We kunnen er niet om heen: de open keuken heeft echt wel zijn intrede gedaan in de meeste woningen. Zo zien ze bij Augustijns Keukens & Interieur niet alleen in heel wat nieuwbouwwoningen een open keuken met kookeiland terugkomen. Ook bij renovaties kiezen heel wat families voor een nieuwe open look in huis.

Verklaring

Uw keuken is where the magic happens. Niet alleen bereid je er de heerlijkste maaltijden voor, het is ook de ultieme plek om het hele gezin bij elkaar te krijgen. Want eten moeten we toch allemaal! Na een drukke dag is het dan ook enorm ontspannend om samen met z’n allen in de woonkeuken samen te troepen en verhaal te doen over wat je die dag allemaal gedaan hebt.

Sfeervolle woonkeuken als centrale plek, woonkeuken, Augustijns Keukens & Interieur

Nuttig én aangenaam

Bovendien is het ook de ideale manier om het nuttige aan het aangename te koppelen. Wanneer je bijvoorbeeld een etentje organiseert, hoef je voortaan niet meer alles te missen, maar kunnen de gasten gezellig mee aan het kookeiland aperitieven. Bij een open woonkeuken is het enorm belangrijk dat eet- en leefruimte één geheel vormen. Een gepaste interieurinrichting met het karakter van de gehele woning in verweven, dat is wat je zoekt.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Augustijns Keukens en Interieur

____

Kookeiland, Augustijns Keukens en Interieur, strak, keuken, wit, maatwerk

____

Meer projecten bekijken van Augustijns Keukens & Interieur?