Terrasverwarming, Terras, Heatstrip, The Art of Living

  • Heatstrip Europe
  • Tolstraat 17a
  • 7482 DC Haaksbergen

Sfeervilla met terrasverwarming | HEATSTRIP

Zo’n 5 jaar geleden werd deze bijzondere sfeervilla gerealiseerd. De architectuur van de woning symboliseert een prachtige mix van Kempische stijlinvloeden en eigentijdse elementen, waardoor een modern-warme uitstraling is ontstaan die zich ook in het interieur vertaalt. HEATSTRIP gaf met haar terrasverwarming een extra dimensie aan het terras.

Kempische villa

In tegenstelling tot wat de architectuur doet vermoeden, werd de schitterende villa pas vijf jaar geleden tot leven gewekt. Toch ademt het gebouw een karakteristieke uitstraling, dankzij een veelvoud aan vormen en materialen die samenvloeien in een stijlvol, levendig geheel. De eerste aanzet van de villa werd in samenwerking met een architect bedacht. Zo is een deel van de woning opgetrokken uit hergebruikte bakstenen en zijn veel schuine hoeken in het geheel verwerkt. Ook de elementen van hardsteen en zink en speciaal geprofileerde kozijnen met authentieke luiken, passen perfect in het plaatje.

Terrasverwarming, Terras, Heatstrip, The Art of Living

Extra genieten

Aan de achterzijde van de woning is een overdekt terras gesitueerd. Door de strategische plaatsing van openslaande deuren kan de buitenruimte gemakkelijk betrokken worden bij de ruimtes binnen. HEATSTRIP kreeg de opdracht om terrasverwarming te plaatsen. Op die manier kunnen de bewoners extra lang genieten van hun overdekt terras.

Terrasverwarming, Terras, Heatstrip, The Art of Living

Terrasverwarming

HEATSTRIP is dé speler op het gebied van terrasheaters. De elektrische heaters zijn speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende binnen- en buitentoepassingen. De heaters zorgen daarnaast voor een effectieve en energiezuinige verwarming, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor overkappingen en serres.

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: HEATSTRIP

___

Heatstrip, terrasverwarming

___

Meer projecten bekijken van HEATSTRIP?