Sentido: de multifunctionele designschakelaar

Basalte

Maak kennis met Sentido. Dit is een prachtige designschakelaar ontworpen door Basalte. De schakelaar is multifunctioneel en is daardoor erg geschikt om jouw smart home mee te bedienen. Alle technologische apparatuur komt samen in dit stijlvolle design. Stel je voor dat je met een subtiele aanraking de gewenste setting kunt creëren; het licht wordt gedimd, de zonwering gaat naar beneden en de mooiste klanken klinken uit de speakers. Het lijkt haast magisch, maar niets is minder waar. Het product voorziet hierdoor in optimaal genot en maakt het leven voor jou en je medebewoners een stuk eenvoudiger. De Sentido schakelaar is dan ook zeker het overwegen waard.  

Smart, Domotica, Basalte, The Art Of Living

Een minimalistische design 

Naast dat je met de Sentido eenvoudig jouw smart home bedient, heeft het product ook een adembenemend design. Het minimalistische ontwerp is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen: brushed brass, brushed aluminium en brons. Kies uit een ruime waaier aan kwaliteitsafwerkingen die prachtig opgaan in ieder hoogwaardig interieur of juist opvallen als een heus designstatement. Daarnaast kun je kiezen uit de twee of vier knops variant. De Sentido is hoe dan ook een verrijking van het interieur.  

Meer over Basalte 

Basalte begon ooit als een bedrijf voor de productie van schakelaars. Echter hebben zij zich door de jaren heen ontwikkeld tot een producent van totaaloplossingen voor je intelligente woning. Denk aan de productie van diverse bedieningen, speakers, deurcommunicatie, Ipad houders, stopcontacten en nog veel meer. Alle producten die zij ontwerpen staan voor de perfecte combinatie van design en smart technologie. Hiermee probeert Basalte het dagelijkse leven voor hun klanten eenvoudig, intuïtief en elegant te maken. Daarom worden alle producten met oog voor detail ontworpen en handgemaakt in België. Ben je benieuwd naar hun producten? Dan nodigen we je uit eens een kijkje te nemen op de website. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 06-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Basalte