schuiframen, group ceyssens, the art of living

  • Group Ceyssens
  • Industrieterrein De Schacht
  • Mijnwerkerslaan 35
  • 3550 Heusden-Zolder, België
  • Contact:
  • Tel.: +32 11 57 01 00
  • E-mail: info@groupceyssens.com
  •  

Schuiframen voor idyllisch plaatje | Group Ceyssens

Een open achtergevel is helemaal hot and happening in architectuurland. En daarbij is het ten zeerste van belang dat de kozijnen zo minimaal mogelijk zijn, zodat je een weids uitzicht krijgt en een super strak resultaat. Group Ceyssens kan dat en eigenlijk nog veel beter. Deze schuiframen zijn namelijk geen deuren, maar ramen! Je kan dus in zowel open als gesloten stand absoluut niet zien waar de gevel te openen is. En de afwerkingskleur, een diepe en tropische bronzen poedercoating, tilt het project naar high end hoogte. De binnen-buitenverbinding is hier extreem geoptimaliseerd, waardoor de connectie met de natuur altijd 100% is.

schuiframen, group ceyssens, the art of living

Maximale transparantie

Deze mooie, uniek een kubistische woning met Zuid Europese looks ligt in een groene omgeving. Logisch dus dat de bewoners het liefst buiten naar binnen halen. In deze waanzinnige villa zijn grote Keller Minimal Windows schuiframen van maar liefst 3.35m hoog geplaatst over de gehele achtergevel. En dat zijn nogal wat meters! De kleur van de profielen (Ral 7006 fijn structuur) matcht erg mooi met de natuurlijke natuursteen gevelbekleding en de omgeving. Omdat ook in het interieur is gewerkt met aardetinten, krijg je een soepel beeld dat lekker blendt. Door de grote glaspartijen, zuidelijk georiënteerd, werd er geopteerd voor een type 4 seizoenen beglazing van de Group Ceyssens (Cystar Energy 72/38). Er werd ook gewerkt met glashoeken, profielloze hoekoplossingen, om een maximale transparantie en doorzicht te bewaren.  

schuiframen, group ceyssens, the art of living

Meer over Group Ceyssens

Group Ceyssens is al meer dan 55 jaar toonaangevend in de glasindustrie. Het groeide van een eenmanszaak in 1965 uit tot een bloeiend onafhankelijk familiebedrijf met 150 hoogopgeleide medewerkers dat actief is ver buiten Europa. Ondanks die sterke groei blijft het bedrijf flexibel inspelen op de wensen van particulieren en professionele klanten. Kwaliteitswerk en een naadloze totaalservice staan daarbij steeds centraal. Group Ceyssens begrijpt als geen ander dat glas transparantie, licht en een ruimtelijk gevoel in jouw woning of gebouw creëert en je een gevoel geeft van openheid.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Group Ceyssens

____

___

Meer projecten bekijken van Group Ceyssens?