schuiframen, Perfect view windows, the art of living

  • Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Schuiframen van marktleider | Perfect view windows

In Belgisch Zuid-Limburg ontdekte The Art of Living een huis uit duizenden. Grandioos en overdonderend. Je komt welhaast superlatieven tekort om de pracht en praal en maakfinesses van deze droomvilla te beschrijven. Het is een stijlicoon dat inspireert en tegelijk een intens gevoel van vrijheid en ontspanning oproept, mede door het omringende natuurschoon en de kunstzinnige creaties van Interieurontwerper Niels Maier. Een belangrijk aspect van deze overweldigende uitstraling zijn de schuiframen van marktleider Perfect view windows. Zij leveren het slankste frame voor kozijnen en ramen dat de markt actueel te bieden heeft. Dat betekent charmant design waardoor een villa dat high end niveau zelfs bijna ontstijgt!

schuiframen, Perfect view windows, the art of living

schuiframen, Perfect view windows, the art of living

Maximaal uitzicht

Deze samenwerking van Niels Maier en Perfect view windows heeft geleid tot een woest aantrekkelijk high-end-villa. Waarbij villa eigenlijk een understatement is voor de eyecatcher residentie, op een perceel van 4500m2, midden in het bos en in een oude villawijk. De schuiframen bieden een maximaal uitzicht op de bosrijke tuin. Met het Zwitserse Sky-Frame als officiële partner is hier door PVV ‘a view not a window’ gerealiseerd. Sky-Frame geeft maximale doorkijk van vloer tot plafond en van muur tot muur. Het daarin verzonken frame met rails is behalve esthetisch ook zeer praktisch vanwege het ontbreken van drempels.

schuiframen, Perfect view windows, the art of living

Toppartner

PVW is in recordtijd uitgegroeid tot toppartner in het hogere segment voor nieuwbouw en renovaties. Perfect View Windows biedt dan ook heuse Gates to heaven: dankzij het slankste frame voor kozijnen en ramen dat de markt actueel te bieden heeft. En ook het sterkste en beste. Met MHB uit Herveld als officiële partner kan het vakbedrijf uit Bemmel een ultraslank, geïsoleerd kozijnsysteem aanbrengen in een gevel. De thermisch onderbroken profielen kunnen i.c.m. massief stalen profielen aanzichtbreedtes van 30mm garanderen. De scharnierstijlen overlappen elkaar waardoor draaiende delen zich bijna onzichtbaar in het kozijnen kunnen manoeuvreren.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

___

___

Meer projecten bekijken van Perfect view windows?