Schitterende woning met maatwerk shutters

Van Eyck shutters

Van Eyck shutters is specialist op het gebied van maatwerk shutters. Door hun grote assortiment, hun vakmanschap en ervaring kunnen zij altijd een oplossing vinden voor jouw vraagstuk. Doordat de shutters exact op maat gemaakt worden zijn ze geschikt voor ieder type raam en voor iedere raamvorm. Een goed voorbeeld daarvan zijn deze donkere shutters, die dé blikvangers van dit interieur zijn. Door de bijzondere raamvormen komen de shutters fantastisch goed tot hun recht.  

Donkere shutters 

De bewoners van deze schitterende woning vielen direct voor de Van Eyck shutters Premium collectie. Dit omdat de collectie veel keuzemogelijkheden biedt, zowel qua kleur als uitvoering. Uiteindelijk besloten zij te gaan voor de donkere shutters die volledig opgaan in het klassiek-moderne interieur. De shutters zijn vervaardigd in de kleur ‘Van Eyck Midnight’. Dit is een donkergrijs/-blauwe kleur die net iets minder hard oogt dan de kleur zwart. Door deze kleur te combineren met een strakke afwerking, sunburst lamellen en een tilt rod bediening, ontstond deze indrukwekkende look.  

Shutters, Raambekleding, Van Eyck Shutters

Toogramen 

De ramen waartegen de prachtige shutters zijn geplaatst zijn rond aan de bovenkant. Deze zogeheten toogramen zijn uniek door de bijzondere vorm. De bewoners wilden de vorm van deze ramen benadrukken, maar dat bleek een moeilijke opgave met standaard raamdecoratie. Doordat Van Eyck shutters nauwkeurig maatwerk wist te leveren is de ronde vorm behouden en kreeg het interieur een waanzinnig exclusief karakter.  

Shutters, Raambekleding, Van Eyck Shutters

De functionaliteiten 

De lamellen van de shutters zijn eenvoudig te kantelen, waardoor de bewoners in een handomdraai een heerlijke, knusse sfeer kunnen realiseren. Daarnaast hebben de lamellen ook een andere functionaliteiten. De zon is eenvoudig te weren wanneer deze te fel naar binnen schijnt. Bovendien genieten de bewoners ook van de nodige privacy, door de lamellen naar wens te openen of te sluiten. En als extra bijkomend voordeel; de shutters zijn ook nog eens isolerend, wat weer bespaart in de energiekosten. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil jij je laten inspireren? Breng dan een bezoek aan de website van Van Eyck shutters.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 14-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Van Eyck shutters