Schitterende sfeerverlichting in Zuid-Franse tuin

Tekna

Sfeerverlichting is bijna net zo belangrijk in de tuin als dat een loungeset is. Overdag bepalen de planten, tuinmeubelen en tuinaccessoires de sfeer en de uitstraling van de tuin, maar ’s avonds is het de sfeerverlichting die deze taak overneemt. De verlichting bepaalt welke delen van de tuin zichtbaar blijven en hoe de tuin er dus uit komt te zien. Met dit in het achterhoofd sloegen Tekna en English Garden de handen ineen en werd dit geweldige tuinontwerp gerealiseerd. Door het gebruik van edele materialen en een interessant design sluit de verlichting van Tekna perfect aan bij de het buitenleven van Zuid-Frankrijk.  

Sfeerverlichting, vakmanschap, The Art Of Living

Onderdeel van de collectie 

De Montrose Pendant lampen, in een kleine uitvoering, werden gebruikt om de tuin aan te kleden. De gestroomlijnde vorm van de lamp weerspiegelt de kracht van de gehele collectie, die de naam Nautic kreeg. Tekna liet zich voor deze serie inspireren door de wereld van de scheepvaart. Hierdoor kenmerkt Nautic zich door een maritiem aspect, een charmant karakter en vakmanschap. Een originele combinatie waarin eenvoud en functionaliteit centraal staat. De tijdloze vormgeving en materiaalkeuze geven de lampen een harmonieuze uitstraling.  

Naadloze verbinding door richels 

Om deze decoratieve sfeerverlichting extra finesse en een detail te geven wordt het glaswerk gemonteerd met speciaal ontworpen richels. Deze richels vormen het skelet van de lamp en zijn gemaakt van duurzaam messing met een brons verguld. De richels worden aan elkaar gesoldeerd, wat het ambachtelijke aspect van het productieproces versterkt. Door deze richels toe te voegen transformeert het minimalistische ontwerp in een romantisch, authentiek design. Tekna onderscheidt zich door dit exclusieve systeem, met richels, waardoor de lampen een naadloze look krijgen. Maar ook door hun vakmanschap en oog voor detail weten zij zich te onderscheiden. Er is geen andere fabrikant waarbij je voor dit soort lampen terecht kunt.  

Editor: Media team

Datum: 04-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Tekna