Schellen Architecten
Slider2
slider3
Slider4
Slider1
previous arrow
next arrow

Schellen Architecten

Reginald Schellen is architect en stedenbouwkundige bij Schellen Architecten. Het bureau heeft een gedreven streven naar kwaliteit vanuit het geloof dat de kwaliteit van de woon- en werkomgeving een directe invloed heeft op de kwaliteit van het leven. Het concept van de ontwerpen groeit vanuit de analyse van de opdracht en de studie van de omgeving. De benadering is zowel rationeel als intuïtief. Hoe complexer dit denkspel, hoe groter de uitdaging. Het is een zoektocht naar de essentie van architectuur met als sleutelwoorden duurzaamheid, ruimtegevoel en lichtbeleving.

De interdisciplinaire aanpak van stedenbouw tot interieurarchitectuur waarborgt een doorgedreven vakkennis van het algemene masterplan tot in het kleinste interieurdetail. Een nauwe samenwerking studiebureaus stabiliteit en bijzondere technieken laat ons toe op zeer korte termijn omvangrijke projecten te realiseren. Budgetcontrole en planning worden in elke fase nauw opgevolgd.

___

Alle projecten van Schellen Architecten bekijken?

 

 

Schellen Architecten

Reginald Schellen


“Ik bestudeer de oriëntatie en de ligging van het perceel altijd grondig voor ik aan een ontwerp begin. De lichtinval is zeer belangrijk voor iedere architect.”

___

Contactgegevens:
  • Schellen Architecten
  • Boslaan 26
  • 2820 Bonheiden

 


Web editor: Juultje Peels     |

Datum: 19 | okt | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Joachim Pevenage

Joachim Pevenage


Joachim Pevenage vertaalt architectuur op maat in gebouwen die een weerspiegeling zijn van de gebruikers…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!