sauna op maat, sauna, alpha industries, the art of living

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Sauna op maat voor lastige ruimtes | Alpha Industries

Wanneer je een huis bezit met een excentriek exterieur, kan het voorkomen dat je binnen enigszins last ondervindt van die architectuur. De badkamer van deze woning heeft bijvoorbeeld een schuine wand. Gelukkig is dat voor saunabouwer Alpha Industries allesbehalve een probleem. Deze zolderkamer is door middel van een sauna op maat omgetoverd tot een luxe thuiswellness, inclusief sterrenhemel en zouttegels voor een intense wellnessbeleving!

Maatwerk

Alpha Wellness Sensations heeft met het realiseren van een sauna op maat op deze romantische zolderkamer de prijs “De Saunabouwer van het Jaar” gewonnen bij de Belgische Zwembad- en Saunabouwerswedstrijd 2020. In deze sauna kan je heerlijk wegdromen dankzij de verlichting onder een prachtige sterrenhemel. De achterwand bestaat uit vierkante zouttegels die bij elke ademhaling de gezondheid verbeteren. Sterker nog, dankzij de zoutmuur kun je een saunasessie gemakkelijk vergelijken met een dag aan de kust. De sauna werd van binnen afgewerkt met cederhout, evenals zwevende banken. Het glazen front zorgt voor een zachte overgang van de badkamer naar de sauna. Het is een geweldig ontwerp dat is aangepast aan de beschikbare ruimte.  

sauna op maat, sauna, alpha industries, the art of living

Meer over Alpha Industries

Dit mooie bedrijf is één van de meest innovatieve wellnessbouwer ter wereld. Eén van de grootste troeven van wellnessbouwer Alpha Industries uit Hasselt is uiteraard de Research & Development afdeling. “Wellnessomgevingen zijn steeds meer custommade. Deze afdeling speelt bijzonder snel in op trends en past deze toe in de wellness die de klant voor ogen heeft. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Meestal weten we snel wat klanten willen”, zegt zaakvoerder Koen Heeren. Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij hen terecht voor een hele reeks van producten. 

sauna op maat, sauna, alpha industries, the art of living

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

____

____

Meer projecten van Alpha Industries bekijken?