wandtextiel, Dutch Walltextile Company, wandbekleding, wanddecoratie

  • Dutch Walltextile Company
  • Jarmuiden 7
  • 1046 AC Amsterdam

Betoverend wandtextiel | Dutch Walltextile Company 

Het creëren van een creatieve en praktische leefomgeving, waarin de opdrachtgever zich helemaal thuis kan voelen en tegelijkertijd verrast wordt. Dat is de missie van Herman Peters Interiordesign. Sinds de oprichting twaalf jaar geleden door topdesigner Herman Peters, heeft de interieurstudio een indrukwekkend portfolio opgebouwd met unieke ontwerpen in onder andere Nederland, Moskou, Wenen en Barcelona. Ieder project is een uitgekiend samenspel van kleuren, materialen en vormen, die zorgen voor een harmonieus en sfeervol geheel tot in de kleinste details. Bij het inrichten van deze Gooische villa heeft hij onder andere het wandtextiel van Dutch Walltextile Company gebruikt voor het pimpen van de master bedroom. 

Magisch effect

Het vele groen vormt het perfecte decor voor de architectuur van het gebouw, dat zich kenmerkt door een Gooisch karakter: witte muren, een rieten dak en mooie details. De warme sfeer van het exterieur werd door Herman aangevuld met mooie details en een strak interieur, waardoor een harmonieus, kloppend geheel is ontstaan. Die avontuurlijke reis in combinatie met een zoektocht naar de mooiste materialen, maakt passie los in mensen. Het wandtextiel is ontzettend waanzinnig, zowel wat betreft kleur als textuur. De kleur is verschillend vanaf meerdere perspectieven, wat zorgt voor een magisch effect. De kleuren doen je denken aan de tropische, donkere sferen onder water. Dat zee-effect wordt versterkt door de structuur die je doet denken aan zeewier en mooie grassen.  

wandtextiel, Dutch Walltextile Company, wandbekleding, wanddecoratie

Mooie accenten

Het mooie aan dit huis is dat iedere ruimte een eigen karakter heeft gekregen. Op die manier heeft Herman Peters ervoor gezorgd dat je steeds aangenaam wordt verrast. Naast aantrekkelijk wandtextiel, is ook veel aan verbinding gedaan in deze villa. De keuken is het hart van de woning geworden; alle leeffuncties zijn hier als het ware omheen gecreëerd en kunnen, middels grote taatsdeuren, wel of niet met elkaar worden verbonden. Hierdoor is er veel contact in de woning, zodat de villa, ondanks de grote oppervlakte, heel intiem en gezellig aanvoelt. Het interieur ademt een sfeer van elegantie en luxe, door de keuze voor levendige kleuren, rijke materialen en mooie details.  

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

_____

_____

Meer projecten bekijken van Dutch Walltextile Company?